Повезане вести

3 Године и 7 месеци сам плакао од муке, САД 2 сата плачем од среће: Отац Марка Рошића отворио душу кад му је сину укинут…

3 Године и 7 месеци сам плакао од муке, САД 2 сата плачем од среће: Отац Марка Рошића отворио душу кад му је сину укинут…

Курир 03.06.2022
Три године и седам месеци плакао сам од муке, а сада два сата од када су ми јавили плачем од среће. Правда је спора али достижна! Овим речима је Небојша, отац Марка Рошића осумњиченог у случају убиства Оливера Ивановића реаговао… »
Оптуженима у случају убиства Оливера Ивановића одређен кућни притвор

Н1 Инфо 03.06.2022
Оптужени у случају убиства Оливера Ивановића - Раде Басара, Недељко Спасојевић и Марко Рошић - ослобођени су судског притвора и одређена им је мера кућног притвора, потврдио је за РТС један од бранилаца оптужених за помагање у… »

ИндексОнлине 03.06.2022
Оптужени у случају убиства Оливера Ивановића – Раде Басара, Недељко Спасојевић и Марко Рошић – ослобођени су судског притвора и одређена им је мера кућног притвора, потврдио је за РТС један од бранилаца оптужених за помагање у… »
Тројица оптужених за убиство Оливера Ивановића пуштени у кућни притвор

Тројица оптужених за убиство Оливера Ивановића пуштени у кућни притвор

Нова 03.06.2022
Раде Басара, Недељко Спасојевић и Марко Рошић, ослобођени су данас судског притвора и одређена им је мера кућног, потврдио је РТС-у адвокат Дејан А. Васић, један од бранилаца оптужених за помагање у убиству Оливера Ивановића… »
Тројици оптужених у случају убиства Ивановића кућни притвор

Тројици оптужених у случају убиства Ивановића кућни притвор

Телеграф 03.06.2022
У судском притвору су 40 месеци, а ослобођени су на предлог њихових адвоката. Тројица оптужених за умешаност у убиство лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, Раде Басара, Недељко Спасојевић и Марко Рошић, ослобођени су данас судског… »
Тројица оптужених у случају Ивановић после три и по године изашли из судског притвора

Тројица оптужених у случају Ивановић после три и по године изашли из судског притвора

Еуроневс 03.06.2022
Тројица оптужених за умешаност у убиство лидера ГИ СДП Оливера Ивановица, Раде Басара, Недељко Спасојевић и Марко Рошић, ослобођени су данас судског притвора после три и по године и одређена им је мера кућног притвора. Адвокат… »
Тројици оптужених у случају убиства Оливера Ивановића кућни притвор

Тројици оптужених у случају убиства Оливера Ивановића кућни притвор

Дневник 03.06.2022
ПРИШТИНА: Тројица оптужених за умешаност у убиство лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, Раде Басара, Недељко Спасојевић и Марко Рошић, ослобођени су данас судског притвора после 3,5 године и одређена им је мера кућног притвора… »

Вести дана »