Povezane vesti

3 Godine i 7 meseci sam plakao od muke, SAD 2 sata plačem od sreće: Otac Marka Rošića otvorio dušu kad mu je sinu ukinut…

3 Godine i 7 meseci sam plakao od muke, SAD 2 sata plačem od sreće: Otac Marka Rošića otvorio dušu kad mu je sinu ukinut…

Kurir 03.06.2022
Tri godine i sedam meseci plakao sam od muke, a sada dva sata od kada su mi javili plačem od sreće. Pravda je spora ali dostižna! Ovim rečima je Nebojša, otac Marka Rošića osumnjičenog u slučaju ubistva Olivera Ivanovića reagovao na odluku da se… »
Optuženima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića određen kućni pritvor

N1 Info 03.06.2022
Optuženi u slučaju ubistva Olivera Ivanovića - Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić - oslobođeni su sudskog pritvora i određena im je mera kućnog pritvora, potvrdio je za RTS jedan od branilaca optuženih za pomaganje u ubistvu… »

IndeksOnline 03.06.2022
Optuženi u slučaju ubistva Olivera Ivanovića – Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić – oslobođeni su sudskog pritvora i određena im je mera kućnog pritvora, potvrdio je za RTS jedan od branilaca optuženih za pomaganje u ubistvu… »
Trojica optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića pušteni u kućni pritvor

Trojica optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića pušteni u kućni pritvor

Nova 03.06.2022
Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić, oslobođeni su danas sudskog pritvora i određena im je mera kućnog, potvrdio je RTS-u advokat Dejan A. Vasić, jedan od branilaca optuženih za pomaganje u ubistvu Olivera Ivanovića. Meru kućnog… »
Trojici optuženih u slučaju ubistva Ivanovića kućni pritvor

Trojici optuženih u slučaju ubistva Ivanovića kućni pritvor

Telegraf 03.06.2022
U sudskom pritvoru su 40 meseci, a oslobođeni su na predlog njihovih advokata. Trojica optuženih za umešanost u ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića, Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić, oslobođeni su danas sudskog pritvora posle 3,5… »
Trojica optuženih u slučaju Ivanović posle tri i po godine izašli iz sudskog pritvora

Trojica optuženih u slučaju Ivanović posle tri i po godine izašli iz sudskog pritvora

Euronews 03.06.2022
Trojica optuženih za umešanost u ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovica, Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić, oslobođeni su danas sudskog pritvora posle tri i po godine i određena im je mera kućnog pritvora. Advokat Dejan A. Vasić… »
Trojici optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića kućni pritvor

Trojici optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića kućni pritvor

Dnevnik 03.06.2022
PRIŠTINA: Trojica optuženih za umešanost u ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića, Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić, oslobođeni su danas sudskog pritvora posle 3,5 godine i određena im je mera kućnog pritvora. Advokat Dejan A… »

Vesti dana »