Povezane vesti
Nije imao više novca, pa mi je dao roleks! Pevačica o zaradi, otkrila i koja pesma najbolje prolazi - Nije narodnjak!
Mondo 03.06.2022
Višnju Petrović domaća publika prvo je zapazila 2007. godine u popularnoj seriji "Selo gori a baba se češlja", nakon čega je ušla u Zadrugu, a zatim i snimila nekoliko pesama. Višnju Petrović domaća publika prvo je zapazila 2007. godine u popularnoj… »
Naša pevačica dobila roleks umesto bakšiša: Nije imao više novca, pa mi je dao sat, za provod uopšte nije žalio!
Kurir 03.06.2022
Pevačica Višnja Petrović jednom prilikom je otkrila da je od jednog gosta na slavlju na kom je pevala, umesto novca dobila bakšiš u vidu "Rolex" sata. Ona je za medije progovorila o toj situaciji, ali i o bakšišu koji generalno dobija na samim nastupima… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta poručio Trampu: "Vaši nepromišljeni potezi vuku SAD u živi pakao"
Nova pre 19 minutajoš 49 povezanih
„Imamo mi više problema“: Blagojević frustriran zbog jedne stvari koja se ponavlja Partizanu!
Hot sport pre 9 minutajoš 43 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Glas Zaječara pre 10 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim zahlađenje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Brnabić obišla Vidikovac na Kablaru: Očekujemo upotrebnu dozvolu za mesec dana
Euronews pre 5 satijoš 7 povezanih