Povezane vesti

Uskoro stiže film o Lukasovom životu: U njemu će biti mesta i za Acine bivše ljubavi. Otkrivamo sve detalje

Uskoro stiže film o Lukasovom životu: U njemu će biti mesta i za Acine bivše ljubavi. Otkrivamo sve detalje

Svet & Skandal 03.06.2022
Film o Aci Lukasu – „Kafana na Balkanu“ uskoro u bioskopima Danas je u Beogradu organizovana konferencija za medije povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” o životu Ace Lukasa. – Serija i film se ne rade da se Aca Lukas… »
Aca Lukas: Nisam Laza Kostić ni Nikola Tesla, serija neće biti o meni (VIDEO)

Aca Lukas: Nisam Laza Kostić ni Nikola Tesla, serija neće biti o meni (VIDEO)

Nova 03.06.2022
Aca Lukas je konferenciju za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” premestio na brod kojim je krstario sa okupljenim predstavnicima medija. Tom prilikom Lukas je otkrio detalje serije koju spremaju. Otkrio je kako neće… »
Aca Lukas: Upoznao sam više kriminalaca nego kustosa muzeja (VIDEO)

Aca Lukas: Upoznao sam više kriminalaca nego kustosa muzeja (VIDEO)

Nova 03.06.2022
Aca Lukas otkrio nam je povezanost pevača i kriminala. Aca Lukas se na konferenciji za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” pojavio na brodu kojim smo krstarili Dunavom. Tom prilikom porazgovarali smo o povezanosti… »
Aca Lukas kapetan kafane na Balkanu: Film nije samo o meni, već o 90-im, a Al Paćino bi me najbolje odglumio! Kija ima jednu…

Aca Lukas kapetan kafane na Balkanu: Film nije samo o meni, već o 90-im, a Al Paćino bi me najbolje odglumio! Kija ima jednu…

Kurir 03.06.2022
Aca Lukas se na konferenciji za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” pojavio na brodu kojim će se krstariti, mašući okupljenim predstavnicima medija. Saša Mirković i Kristina Kija Kockar zajedno sa pevačem… »

Vesti dana »