Повезане вести
Ускоро стиже филм о Лукасовом животу: У њему ће бити места и за Ацине бивше љубави. Откривамо све детаље
Свет & Скандал 03.06.2022
Филм о Аци Лукасу – „Кафана на Балкану“ ускоро у биоскопима Данас је у Београду организована конференција за медије поводом почетка снимања филма и серије “Кафана на Балкану” о животу Аце Лукаса. – Серија и филм се не раде да се… »
Аца Лукас: Нисам Лаза Костић ни Никола Тесла, серија неће бити о мени (ВИДЕО)
Нова 03.06.2022
Аца Лукас је конференцију за штампу поводом почетка снимања филма и серије “Кафана на Балкану” преместио на брод којим је крстарио са окупљеним представницима медија. Том приликом Лукас је открио детаље серије коју спремају… »
Аца Лукас: Упознао сам више криминалаца него кустоса музеја (ВИДЕО)
Нова 03.06.2022
Аца Лукас открио нам је повезаност певача и криминала. Аца Лукас се на конференцији за штампу поводом почетка снимања филма и серије “Кафана на Балкану” појавио на броду којим смо крстарили Дунавом. Том приликом поразговарали… »
Аца Лукас капетан кафане на Балкану: Филм није само о мени, већ о 90-им, а Ал Паћино би ме најбоље одглумио! Кија има једну…
Курир 03.06.2022
Аца Лукас се на конференцији за штампу поводом почетка снимања филма и серије “Кафана на Балкану” појавио на броду којим ће се крстарити, машући окупљеним представницима медија. Саша Мирковић и Кристина Кија Коцкар заједно са… »
Вести дана »
Колапс на границама Камиони на овом граничном прелазу чекају пет сати, огромне колоне и на још четири прелаза
Дневник пре 10 минутајош 12 повезаних
Ђурић: Вашингтон први пут у историји покреће стратешки дијалог са Србијом
НИН пре 24 минутајош 8 повезаних