Povezane vesti
Manastir Dečani: SPC obustavila kontakte sa kosovskim vlastima zbog kršenja verskih sloboda
Novi magazin 03.06.2022
Srpska pravoslavna crkva (SPC) suspendovala je sve kontakte sa kosovskim vlastima zbog nezabeleženog kršenja vladavine prava i verskih sloboda Srba na Kosovu i Metohiji, objavljeno je danas na Tviter nalogu manastira Visoki Dečani. U objavi na engleskom… »
Tužilaštvo u Peći pokrenulo istragu zbog manastira Visoki Dečani
Slobodna Evropa 03.06.2022
Osnovno tužilaštvo u Peći na Kosovu pokrenulo je istragu protiv opštine Dečani zbog nesprovođenja odluke Ustavnog suda Kosova iz 2016. godine kojom je utvrđeno da 24 hektara zemlje i šume pripada srednjevekovnim pravoslavnom manastiru Visoki Dečani. To… »
Tužilaštvo u Peći pokrenulo istragu zbog manastira Visoki Dečani
Nova 03.06.2022
Osnovno tužilaštvo u Peći na Kosovu pokrenulo je istragu protiv opštine Dečani zbog nesprovođenja odluke Ustavnog suda Kosova iz 2016. godine kojom je utvrđeno da 24 hektara zemlje i šume pripada srednjevekovnim pravoslavnom manastiru Visoki Dečani. To… »
Tužilaštvo u Peći pokrenulo istragu protiv opštine Dečani zbog nesprovođenja odluke Ustavnog suda
Euronews 03.06.2022
Osnovno tužilaštvo u Peći je pokrenulo istragu protiv opštine Dečani zbog nesprovođenja odluke Ustavnog suda o upisu u katastar 24 hektara zemlje koja pripada manastiru Visoki Dečani. Početak istrage, danas je za medije na albanskom jeziku, potvrdio… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 22 minutajoš 85 povezanih
Podatak iz NBA koji budi jezu, ljudi ne veruju kako je ovo moguće
Nova pre 22 minutajoš 59 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih
UŽIVO Tramp nakon pucnjave: Ovo me neće odvratiti od rata sa Iranom
Sputnik pre 22 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 4 satijoš 10 povezanih