Повезане вести
Стефановић обишао кадете тенкисте на стрелишту "Орешац"
РТВ 04.06.2022
ВРШАЦ - Министар одбране Небојша Стефановић обишао је кадете смера оклопних јединица 144. класе Војне академије, који на војном комплексу "Орешац" код Вршца реализују гађања из тенка М-84. Стефановић је том приликом истакао да… »
Министар одбране Стефановић обишао кадете на стрелишту "Орешац"
Телеграф 04.06.2022
- Нису моји класићи из касарне "Јанко Чмелик", већ наши кадети, ал' сам се данас са њима подсетио својих војничких дана! Имали су прво гађање из тенка М-84 на полигону "Орешац" и рекао бих да стасавају у праве тенковске асове -… »
Стефановић на полигону са будућим тенкистима, присетио се својих војничких дана
Н1 Инфо 04.06.2022
Министар одбране Небојша Стефановић је кадете који се школују за тенкисте обишао на полигону "Орешац", код Вршца, где вежбају гађање из тенка М-84 и истако да је важно да имају што више таквих обука. „Гађали су циљеве на 600… »
Стефановић на полигону са будућим тенкистима, присетио се својих војничких дана
Нова 04.06.2022
Министар одбране Небојша Стефановић је кадете који се школују за тенкисте обишао на полигону "Орешац", код Вршца, где вежбају гађање из тенка М-84 и истако да је важно да имају што више таквих обука. „Гађали су циљеве на 600… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана