Повезане вести

Моја деца су пробала наркотике! Аца Лукас никад искреније о паклу дроге - "Извукао сам се, јер сам интелектуално јачи"

Моја деца су пробала наркотике! Аца Лукас никад искреније о паклу дроге - "Извукао сам се, јер сам интелектуално јачи"

Мондо 04.06.2022
Аца Лукас проговорио о коришћењу наркотика. Аца Лукас проговорио о коришћењу наркотика. Аца Лукас никада није крио своју бурну прошлостт, а након што је свој живот описао у књизи "Ово сам ја", певач је одлучио и да сними филм… »
„Сигуран сам да су моја деца пробала дрогу“

„Сигуран сам да су моја деца пробала дрогу“

Нова 04.06.2022
Аца Лукас поново је шокирао фанове. Певач је одлучио да сними серију о бурном периоду пре 2003. године када је пролазио кроз разне животне ситуације. „Није то било специјално лоше, али сам имао лоше фазе и лоше сам се осећао. Не… »
Моја деца су пробала наркотике! Лукас шокирао изјавом, проговорио о лечењу од дроге: Извукао сам се јер сам интелектуално јачи…

Моја деца су пробала наркотике! Лукас шокирао изјавом, проговорио о лечењу од дроге: Извукао сам се јер сам интелектуално јачи…

Курир 04.06.2022
Певач Аца Лукас одлучио је да сними филм о бурном периоду пре 2003. године када је пролазио кроз разне животне ситуације. - Није то било специјално лоше, али сам имао лоше фазе и лоше сам се осећао. Не могу да причам о томе… »
(Видео) "моја деца су пробала дрогу": Аца Лукас се лечио од наркотика, а сада је шокирао изјавом: "Извукао сам се јер сам…

(Видео) "моја деца су пробала дрогу": Аца Лукас се лечио од наркотика, а сада је шокирао изјавом: "Извукао сам се јер сам…

Блиц 04.06.2022
Певач Аца Лукас организовао је дружење са седмом силом и том приликом се дотакао многих тема из свог приватног живота. Познато је да је Лукас у једном периоду свог живота имао проблем са наркотицима, а сада је проговорио на ову… »

Вести дана »