Povezane vesti
Moja deca su probala narkotike! Aca Lukas nikad iskrenije o paklu droge - "Izvukao sam se, jer sam intelektualno jači"
Mondo 04.06.2022
Aca Lukas progovorio o korišćenju narkotika. Aca Lukas progovorio o korišćenju narkotika. Aca Lukas nikada nije krio svoju burnu prošlostt, a nakon što je svoj život opisao u knjizi "Ovo sam ja", pevač je odlučio i da snimi film. Kako je objasnio, film… »
„Siguran sam da su moja deca probala drogu“
Nova 04.06.2022
Aca Lukas ponovo je šokirao fanove. Pevač je odlučio da snimi seriju o burnom periodu pre 2003. godine kada je prolazio kroz razne životne situacije. „Nije to bilo specijalno loše, ali sam imao loše faze i loše sam se osećao. Ne mogu da pričam o tome…… »
Moja deca su probala narkotike! Lukas šokirao izjavom, progovorio o lečenju od droge: Izvukao sam se jer sam intelektualno jači…
Kurir 04.06.2022
Pevač Aca Lukas odlučio je da snimi film o burnom periodu pre 2003. godine kada je prolazio kroz razne životne situacije. - Nije to bilo specijalno loše, ali sam imao loše faze i loše sam se osećao. Ne mogu da pričam o tome... Nisam koristio heroin, ja… »
(Video) "moja deca su probala drogu": Aca Lukas se lečio od narkotika, a sada je šokirao izjavom: "Izvukao sam se jer sam…
Blic 04.06.2022
Pevač Aca Lukas organizovao je druženje sa sedmom silom i tom prilikom se dotakao mnogih tema iz svog privatnog života. Poznato je da je Lukas u jednom periodu svog života imao problem sa narkoticima, a sada je progovorio na ovu temu i ispričao kako ga… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Nova pre 53 minutajoš 15 povezanih
Prvog dana više od 19.000 prijava za legalizaciju, gotovo 40 odsto prijava podneto putem onlajn platforme
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 11 povezanih