Povezane vesti
Japanac u devetoj deceniji preplovio Pacifik
RTS 04.06.2022
Japanski moreplovac Keniči Hori (83) postavio je svojevrstan rekord kao najstarija osoba na svetu koja je samostalno putovala bez prestanka preko Tihog okeana. „Ne dozvolite da vaši snovi budu samo snovi. Postavite cilj i činite sve da ga ostvarite, i… »
Osamdesettrogodišnji Japanac sam prešao preko Pacifika
N1 Info 04.06.2022
Osamdesettrogodišnji japanski avanturista Keniči Hori se vratio kući nakon što je sam uspešno završio neprekidno putovanje preko Pacifika, postavši najstarija osoba koja je to ostvarila, prenosi Asošijeted pres. On je stigao u moreuz Ki kod zapadne… »
Japanac u devetoj deceniji života sam preplovio Pacifik
Dnevnik 04.06.2022
TOKIO: Keniči Hori (83), japanski avanturista, vratio se danas kući nakon što je sam, neprekidnom plovidom prešao Pacifik, postavši tako najstarija osoba koja je to učinila. “Upravo sam prešao ciljnu liniju. Umoran sam““, napisao je on na svom blogu… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 36 minutajoš 28 povezanih

Horor! Tela kitova nasukana na obali! Jeziv prizor na plažama Rusije i Japana posle razornog zemljotresa i cunamija! (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 168 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 26 povezanih

Pirotski studenti u blokadi i zborovi građana sinoć podržali studente u Novom Pazaru. Negodovalo se ispred prostorija Srpske napredne stranke!
Plus online pre 1 satjoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih