Povezane vesti

Otac kuvara Đure prvi put o zlokobnoj večeri: Vuk me je udario u glavu! Voleo bih da sam ga pustio da radi sa mnom šta je hteo…

Otac kuvara Đure prvi put o zlokobnoj večeri: Vuk me je udario u glavu! Voleo bih da sam ga pustio da radi sa mnom šta je hteo…

Kurir 05.06.2022
Milan N., otac Đure (23), osumnjičenog za ubistvo Vuka Jolovića (30) u Jakovu kod Surčina ispričao je detaljno šta se tačno dogodilo u noći ubistva i kako je njegov sin upucao pilota. - Želeo bih da do svega ovoga nije ni došlo. Žao mi je izgubljenog… »
"Zaklinjem se, sve ću vas pobiti": Otac ubice iz Jakova kaže da posle Vukove sahrane dobijaju pretnje smrću

"Zaklinjem se, sve ću vas pobiti": Otac ubice iz Jakova kaže da posle Vukove sahrane dobijaju pretnje smrću

Telegraf 05.06.2022
Milan kaže da je sukob između mladića trajao nekoliko godina, a da je sve počelo jer se Đura zabavljao s Vukovom rođakom, koja je bila maloletna. - Želeo bih da do svega ovoga nije ni došlo. Žao mi je izgubljenog mladog života i razumem kroz kakvu bol i… »
Osvetiću se za brata, zaklinjem se grobom Prijatelji ubijenog pilota prete Đurinoj porodici? Ovo je ispovest oca ubice iz…

Osvetiću se za brata, zaklinjem se grobom Prijatelji ubijenog pilota prete Đurinoj porodici? Ovo je ispovest oca ubice iz…

Kurir 05.06.2022
Želeo bih da do svega ovoga nije ni došlo. Žao mi je izgubljenog mladog života i razumem kroz kakvu bol i tugu prolaze Vukovi roditelji. Dao bih sve na svetu da mogu da promenim to što se dogodilo, ali i ovo što se posle tragedije u kojoj su dve porodice… »

Vesti dana »