Повезане вести

Интервју! Ивица Дачић открио: Нећу бити ни министар спољних послова ни полиције!

Интервју! Ивица Дачић открио: Нећу бити ни министар спољних послова ни полиције!

Курир 05.06.2022
То што се у медијима појавила информација да сам виђен за те функције значи да од тога нема ништа. Мада, има оних који би волели да гласине које сами пуштају постану стварност. Чињеница да се у медијима појавила информација да… »
Договор или раскол, питање је САД? Београд на корак од формирања власти, три сценарија су у оптицају, а онда се појавио и…

Договор или раскол, питање је САД? Београд на корак од формирања власти, три сценарија су у оптицају, а онда се појавио и…

Блиц 05.06.2022
Два месеца прошла су од избора одржаних за Град Београд, било је тензија, разговора, свађа, препуцавања, а онда мук. Ко ће да формира градску власт, ко је опозиција, понављање избора, број одборника... Сва та питања била су… »
Дачић: Чим сам у медијима виђен за неку функцију, значи да од тога нема ништа

ИндексОнлине 05.06.2022
БЕОГРАД – Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) изјавио је данас да је та странка у контакту са председником Србије и Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, али да није било никаквих разговора о формирању… »
Дачић: Чим сам у медијима виђен за неку функцију, значи да нема ништа од тога

Дачић: Чим сам у медијима виђен за неку функцију, значи да нема ништа од тога

Н1 Инфо 05.06.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) изјавио је да је та странка у контакту са председником Србије и Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, али да није било никаквих разговора о формирању власти на било ком… »

Нови магазин 05.06.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) изјавио је данас да је та странка у контакту са председником Србије и Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, али да није било никаквих разговора о формирању власти на… »
Дачић: “Чим сам у медијима виђен за неку функцију, значи да од тога нема ништа”

Дачић: “Чим сам у медијима виђен за неку функцију, значи да од тога нема ништа”

Недељник 05.06.2022
Фотографија: Игор Павићевић (Бета) – Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) изјавио је данас да је та странка у контакту са председником Србије и Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, али да није било… »

Нова 05.06.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) изјавио је данас да је та странка у контакту са председником Србије и Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, али да није било никаквих разговора о формирању власти на… »

Вести дана »