Povezane vesti

Neizvesna poseta Lavrova; MSP Rusije: Sofija, Skoplje i Podgorica nisu dozvolile prelet

RTV 05.06.2022
BEOGRAD - Sutrašnja poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova je neizvesna, objavila je večeras Radio-televizija Srbije, pozivajući se na nezvanična saznanja. O poseti Lavrova, najavljenoj za 6. i 7. jun, sutra u Dnevniku u 19.30… »

Brnabić: U Srbiju mogu da dođu i Lavrov i Šolc

RTV 05.06.2022
BEOGRAD - U svetu kada dve strane ne žele da razgovaraju i ne žele da se saslušaju značajno je da imate zemlju gde mogu da dođu i ministar spoljnih poslova Rusije i nemački kancelar, rekla je danas premijerka Ana Brnabić i ocenila da je to teška… »

Vučić o nedolasku Lavrova: "Koga vi zavitlavate?!"; "Ja imam veoma loš osećaj"

B92 05.06.2022
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti zbog otkazane posete ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu. O detaljima otkazivanja posete, Vučić govorio je u ponedeljak uveče u Dnevniku RTS-a. "Moram da kažem da nisam… »

Komplikuje se dolazak Lavrova: Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska mu zabranile prelet? Vučić sutra sa Harčenkom

Kurir 05.06.2022
Najavljena poseta Sergeja Lavrova dobija obrise političkog trilera sa elementima "diplomatije ispod stola", a da u tome nema nikakve krivice zvaničnog Beograda, pišu "Novosti". Kako "Novosti" nezvanično saznaju, dolazak visokog gosta iz Moskve se… »

Neizvesna poseta Lavrova: Sofija, Skoplje i Podgorica nisu dozvolile prelet

Dnevnik 05.06.2022
BEOGRAD/MOSKVA: Poseta šefa ruske diplomatije Beogradu najavljena je iz Moskve, za ponedeljak i utorak, 6. i 7. jun. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije potvrdilo je da Bugarska, Severna Makedonija i Crna Gora nisu dale dozvolu za prelet aviona ruskog… »

Neizvesna poseta Lavrova Beogradu

Telegraf 05.06.2022
Poseta šefa ruske diplomatije najavljena je iz Moskve, za ponedeljak i utorak, 6. i 7. jun. Poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova, koja je planirana za sutra je neizvesna, nezvanično saznaje RTS. O tome će sutra u Dnevniku u 19.30… »

Neizvesna poseta Lavrova Beogradu, Vučić o tome u ponedeljak u Dnevniku RTS-a

RTS 05.06.2022
Poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova, koja je planirana za sutra je neizvesna, nezvanično saznaje RTS. O tome će sutra u Dnevniku u 19.30 govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako RTS nezvanično saznaje, poseta ruskog… »

NATO organizuje proteste protiv Vučića i Lavrova; zakazane demonstracije ispred Predsedništva

B92 05.06.2022
Beograd -- Proukrajinske organizacije iza kojih stoje zapadne ambasade i strukture NATO, najavile se za sutra u 10 časova protest ispred zgrade Predsedništva Srbije. U to vreme na Andrićevom vencu zakazan je sastanak predsednika Aleksandra Vučića i… »

Vučić sutra na RTS o poseti Lavrova

Euronews 05.06.2022
Poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova, koja je planirana za sutra je neizvesna, javio je RTS pozivajući se na nezvanična saznanja. Istovremeno, javni servis je najavio da će o tome sutra u Dnevniku u 19.30 govoriti predsednik Srbije… »

Skoplje potvrdilo da je odbilo zahtjev za prelet aviona Sergeja Lavrova

Slobodna Evropa 05.06.2022
Ministarstvo spoljnih poslova u Skoplju potvrdilo je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je Sjeverna Makedonija odbila zahtjev Ambasade Ruske Federacije da iskoristi vazdušni prostor ove zemlje za let aviona ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja… »

Predsednik Srbije se obraća naciji: Vučić sutra u 19.30 o neizvesnoj poseti Sergeja Lavrova

Kurir 05.06.2022
Poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova, koja je planirana za sutra je neizvesna. O tome će sutra u Dnevniku u 19.30 govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ranije danas, premijerka Ana Brnabić rekla je da je situacija u vezi sa… »

Vučić će se obratiti naciji: Predsednik sutra o poseti Lavrova na Dnevniku u 19.30

Srbija danas 05.06.2022
Poseta je još uvek neizvesna. Poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova, koja je planirana za sutra je neizvesna. O tome će sutra u Dnevniku u 19.30 govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ranije danas, premijerka Ana Brnabić… »

Neizvesna poseta Lavrova Beogradu, Vučić o tome sutra u Dnevniku RTS-a

Nova 05.06.2022
Poseta ruskog šefa diplomatije Beogradu Sergeja Lavrova, koja je planirana za sutra je neizvesna, nezvanično saznaje RTS. O tome će sutra u Dnevniku u 19.30 govoriti predsednik Srbije. Kako RTS nezvanično saznaje, poseta ruskog ministra spoljnih… »

Dolazak Lavrova pod znakom pitanja? Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska mu zabranile prelet

B92 05.06.2022
Najavljena poseta Sergeja Lavrova dobija obrise političkog trilera sa elementima "diplomatije ispod stola", a da u tome nema nikakve krivice zvaničnog Beograda. Dolazak visokog gosta iz Moskve je pod velikim znakom pitanja, jer su prelet njegovom avionu… »

Novosti: Crna Gora, S. Makedonija i Bugarska zabranile prelet aviona Lavrova

N1 Info 05.06.2022
Dolazak ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd je pod velikim znakom pitanja, jer su prelet njegovom avionu zabranile Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska, nezvanično saznaju "Novosti". Time su se u praksi potvrdile reči… »

Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska zabranile prelet aviona Lavrovu uoči posete Srbiji, Vučić se sastaje sa ambasadorom

Danas 05.06.2022
Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska zabranile su prelet aviona kojim je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov trebalo sutra da doputuje u posetu Beogradu, potvrdili su Danasu nezvanični izvori iz državnog vrha. Istovremeno, iz kabineta… »

U koje države Sergej Lavrov može da putuje?

Danas 05.06.2022
Uz predsednika Rusije Vladimira Putina, i ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov našao se na listi sankcija zapadnih država zbog ruske invazije na Ukrajinu. U Evropi su retke države u koje može u zvaničnu posetu. Jedine evropske zemlje u kojima… »

Vučić u ponedeljak sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

B92 05.06.2022
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak 6. juna s ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Sastanak će biti održan u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je… »

Brnabićeva: Situacija u vezi sa posetom Lavrova izuzetno komplikovana

RTS 05.06.2022
Situacija u vezi sa posetom ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Beogradu izuzetno je komplikovana ocenila je predsednica Vlade Ana Brnabić. U vreme kada dve strane ne žele da razgovaraju, važno je da imate zemlju u koju mogu da dođu i… »

Neizvestan dolazak Lavrova: Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska mu zabranile prelet, Vučić sutra sa Harčenkom

Pravda 05.06.2022
Najavljena poseta Sergeja Lavrova dobija obrise političkog trilera sa elementima "diplomatije ispod stola", a da u tome nema nikakve krivice zvaničnog Beograda. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, dolazak visokog gosta iz Moskve je pod velikim znakom… »

Mediji: Susedne zemlje zabranile prelet aviona Sergeja Lavrova

Radio 021 05.06.2022
Dolazak ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd je pod velikim znakom pitanja. Prelet njegovom avionu su zabranile Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska, nezvanično saznaju Novosti. Slična saznanja objavio je i list Danas. Time su… »

Brnabić: Dolazak Lavrova stavlja Srbiju u ‘iznimno kompliciranu’ situaciju

Al Jazeera 05.06.2022
Brnabić je za provladinu TV Pink rekla da posjeta Lavrova stavlja Srbiju u “izuzetno tešku situaciju”, jer “u ovom trenutku niko u svetu ni s kim ne želi ni da razgovara”. Dolazak ruskog šefa diplomacije Sergeja Lavrova u Beograd 6. i 7. juna… »

Vučić se sutra sastaje sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Danas 05.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra s ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike. Kako se navodi oni će se sastati u ponedeljak, 6. juna 2022. godine, u 10.00 časova, u… »

Brnabić: U Srbiju mogu da dođu i Lavrov i Šolc, to je teška pozicija ali najispravnija moguća

Euronews 05.06.2022
U svetu kada dve strane ne žele da razgovaraju i ne žele da se saslušaju značajno je da imate zemlju gde mogu da dođu i ministar spoljnih poslova Rusije i nemački kancelar, rekla je premijerka Ana Brnabić i ocenila da je to teška pozicija, ali… »

Sutra sastanak Vučića i ruskog ambasadora Bocan-Harčenka

Euronews 05.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra s ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Sastanak će biti održan u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je služba za saradnju s… »

Sutra sastanak Vučića i ruskog ambasadora Bocan-Harčenka

Nova 05.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra s ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Sastanak će biti održan u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je služba za saradnju s… »

Poseta Lavrova Srbiji sve neizvesnija! Ove tri susedne države već su zabranile prelet njegovog aviona preko svoje teritorije

Blic 05.06.2022
Najavljena poseta Sergeja Lavrova Srbiji postaje sve neizvesnija. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, dolazak visokog gosta iz Moskve je pod velikim znakom pitanja, jer su prelet njegovom avionu zabranile Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska. Time su… »

„Ako Lavrov sutra dođe u Srbiju, Vučić bi već u sredu mogao da dobije udarac“

Nova 05.06.2022
U susret najavljenoj poseti ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova i nemačkog kancelara Olafa Šolca, hrvatski "Jutranji list" u tekstu pod naslovom "Dođe li Lavrov sutra u Srbiju, Vučić bi u sredu mogao dobiti udarac od kojeg se neće oporaviti"… »

Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska zabranile prelet aviona Lavrovu

Nova 05.06.2022
Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska zabranile su prelet aviona kojim je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov sutra da doputuje u posetu Beogradu, potvrdili su Danasu nezvanični izvori iz državnog vrha. Istovremeno, iz kabineta predsednika… »

Dolazak Lavrova pod znakom pitanja! Susedne zemlje mu zabranile prelet - Vučić se hitno sastaje sa Harčenkom

Srbija danas 05.06.2022
Najavljena poseta Sergeja Lavrova dobija obrise političkog trilera sa elementima "diplomatije ispod stola", a da u tome nema nikakve krivice zvaničnog Beograda. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, dolazak visokog gosta iz Moskve je pod velikim znakom… »

Brnabić: U Srbiju mogu da dođu i Lavrov i Šolc

B92 05.06.2022
U svetu kada dve strane ne žele da se saslušaju značajno je da imate zemlju gde mogu da dođu i ministar spoljnih poslova Rusije i nemački kancelar. To je danas rekla premijerka Ana Brnabić i ocenila da je to teška pozicija, ali najispravnija… »

Brnabić: U Srbiju mogu da dođu i Lavrov i Šolc

Telegraf 05.06.2022
Odgovarajući na pitanje da li će u vezi sa posetom Sergeja Lavrova Srbiji biti mnogo spin-priča, premijerka je rekla da ih već ima. U svetu kada dve strane ne žele da razgovaraju i ne žele da se saslušaju značajno je da imate zemlju gde mogu da… »

Brnabić: Situacija oko Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Nova 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana" i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Zaista je… »

Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Radio 021 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana". Kako je dodala, logistikom njegovog putovanja bavi se predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zaista… »

"Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana" Ana Brnabić: Vučić se lično bavi logistikom oko njegovog puta

Srbija danas 05.06.2022
Ona je ocenila da poseta Lavrova stavlja Srbiju u "izuzetno tešku situaciju", ali da dokazuje izjavu predsednika Vučića sa inauguracije, da će u Srbiji "moći da se čitaju i Šekspir i Dostojevski i Hemingvej i Gete". Premijerka Ana Brnabić izjavila… »

Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova komplikovana, logistikom se bavi Vučić

N1 Info 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana" i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Zaista je neverovatno da… »

Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Beta 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana" i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zaista je… »

Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Novi magazin 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana" i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zaista je… »

Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Danas 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd „izuzetno komplikovana“ i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Zaista je… »

Misterija: Kako će Lavrov uopšte da dođe u Beograd? Ima tri načina da zaobiđe sankcije, sva tri bi bila presedan, a treći…

Blic 05.06.2022
Kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko dana rekao da se poseta ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova "komplikuje" , naglasio je da se ta "komplikacija" javlja "u svakom smislu", ali malo ko je primetio jedan problematičan… »

"Izuzetno komplikovano"

B92 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana". Ona je navela da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zaista… »

Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Radio sto plus 05.06.2022
„Zaista je neverovatno da je situacija u Evropi i u svetu takva da predsednik jedne države treba da se bavi takvim stvarima, kao što je logistika oko putovanja jednog ministra inostranih poslova od koje zavisi da li će doći ili ne“, rekla je… »

Premijerka Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, predsednik Vučić se bavi logistikom

Kurir 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana" i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zaista je… »

"Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana" Ana Brnabić: "Vučić se lično bavi logistikom oko njegovog puta"

Blic 05.06.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija oko dolaska ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd "izuzetno komplikovana" i da se logistikom njegovog putovanja bavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Zaista je… »

Vesti dana »