Повезане вести

"Нисмо ми, Приштина је": Албанија демантовала да лобира за пријем Косова у Савет Европе: Нисмо доставили нон-пејпер Комитету…

"Нисмо ми, Приштина је": Албанија демантовала да лобира за пријем Косова у Савет Европе: Нисмо доставили нон-пејпер Комитету…

Блиц 05.06.2022
Министарство Европе и спољних послова Албаније демантовало је наводе појединих медија да је ова држава доставила нон-пејпер Комитету министара Савета Европе. Како је саопштено за "Албанијан пост", нон-пејпер Комитету министара… »
Нисмо ми, него Косово: Албанија демантује да је доставила нон-пејпер Савету Европе

Нисмо ми, него Косово: Албанија демантује да је доставила нон-пејпер Савету Европе

Вести онлине 05.06.2022
Министарство Европе и спољних послова Албаније демантовало је наводе да је ова држава доставила нон-пејпер Комитету министара Савета Европе, како би лобирала за приступање Косова у највише европско тело. Како је саопштено за… »
Албанија демантује да је поднела СЕ нон пејпер о Косову

Албанија демантује да је поднела СЕ нон пејпер о Косову

Дневник 05.06.2022
ТИРАНА: Албанија није доставила Комитету министара Савета Европе документ, тзв. нон-пејпер како би лобирала за приступање Косова СЕ, већ га је доставила Приштина, наводе данас из албанског министарства спољних послова за портал… »
Нови нон-пејпер: Албанија демантује документ, документ демантује Албанију

Нови нон-пејпер: Албанија демантује документ, документ демантује Албанију

Правда 05.06.2022
Министарство Европе и спољних послова Албаније демантовало је наводе да је Албанија доставила нон-пејпер Комитету министара Савета Европе, како би лобирала за приступање Косова у највише европско тело, преноси Албанијан пост… »
Албанија демантује да је Савету Европе поднела нон-пејпер о Косову

Албанија демантује да је Савету Европе поднела нон-пејпер о Косову

Еуроневс 05.06.2022
Албанија није доставила Комитету министара Савета Европе документ, тзв. нон-пејпер како би лобирала за приступање Косова Савету Европе, већ га је доставила Приштина, наводе из албанског министарства спољних послова за портал… »

Спутник 05.06.2022
Министарство Европе и спољних послова Албаније демантовало је наводе да је ова држава доставила нон-пејпер Комитету министара Савета Европе, како би лобирала за приступање Косова у највише европско тело. Како је саопштено за… »
Чији је нон-пејпер? Албанци све демантовали: Нисмо ми, Косово је!

Чији је нон-пејпер? Албанци све демантовали: Нисмо ми, Косово је!

Ало 05.06.2022
Тирана гура Приштину у савет Европе: Доставили нон-пејпер у форми званичног документа

Тирана гура Приштину у савет Европе: Доставили нон-пејпер у форми званичног документа

Вечерње новости 05.06.2022
ПРЕДСТАВНИЦИ Албаније у Савету Европе доставили су Комитету министара СЕ нон-пејпер о тзв. Косову у форми званичног документа, преноси "Косово онлајн". Зграда ЕП у Стразбуру / Фото АП Према сазнањима овог портала, у документу… »
Албанија лобира за пријем Косова у СЕ: Нон-пејпер прослеђен представницима сталних мисија

Албанија лобира за пријем Косова у СЕ: Нон-пејпер прослеђен представницима сталних мисија

Данас 04.06.2022
Представници Албаније у Савету Европе доставили су Комитету министара СЕ нон-пејпер о Косову у форми званичног документа, сазнаје Косово онлајн. У овом документу, који је пре три дана достављен сталним мисијама, наведено је да… »

Данас 04.06.2022
Представници Албаније у Савету Европе доставили су Комитету министара СЕ нон-пејпер о Косову у форми званичног документа, сазнаје Косово онлајн. У овом документу, који је пре три дана достављен сталним мисијама, наведено је да… »

Вести дана »