Повезане вести

ЕУ увела санкције сандри Мељниченко: Огласио се њен портпарол, ево шта је рекао о мерама против најбогатије српкиње

ЕУ увела санкције сандри Мељниченко: Огласио се њен портпарол, ево шта је рекао о мерама против најбогатије српкиње

Курир 05.06.2022
Шести пакет санкција које је Европска унија увела против Русије, није толико дигао прашину, колико објава да су се и неке особе нашле на листи пре свега двоје српских држављана који су привредно или породично повезани са… »
Сандра Мељинченко је осма најбогатија жена на свету, а овако је упознала супруга милијардера: "Имала сам упале образе, а тело…

Сандра Мељинченко је осма најбогатија жена на свету, а овако је упознала супруга милијардера: "Имала сам упале образе, а тело…

Блиц 05.06.2022
Иако звучи као прича из бајке, јер се ради о девојци из Србије, Сандра Мељинченко је без и мало труда успела да освоји срце руског милијардера Андреја Мељниченка, а упознавање је било крајње спонтано и ни она, ни он, нису… »
Сандра Мељниченко пре Андреја била са Марком Јарићем, али и Гагијем Ђоганијем

Сандра Мељниченко пре Андреја била са Марком Јарићем, али и Гагијем Ђоганијем

Нова 05.06.2022
Са овим познатим мушкарцима забављала се пре него што је срећу пронашла крај руског милијардера. Некадашња „Моделсица“ Сандра Мељниченко од 2005. године је у браку са руским милијардером Андрејем Мељниченком који је недавно… »
Како живи најбогатија српкиња: Сандра је тешка 23,8 милијарди $, ЕУ и њој увеле санкције, а овако се понаша пред обичним…

Како живи најбогатија српкиња: Сандра је тешка 23,8 милијарди $, ЕУ и њој увеле санкције, а овако се понаша пред обичним…

Курир 05.06.2022
Сандра Мељниченко недавно је и званично постала милијардерка и, према листи магазина Форбс, осма најбогатија жена на свету. Наиме, њен супруг, тајкун Андреј Мељниченко дан пред увођење санкција Русији преписао јој је сву… »
Портпарол: Сандра Мељниченко нема руско држављанство, није боравила у Русији

Портпарол: Сандра Мељниченко нема руско држављанство, није боравила у Русији

Н1 Инфо 05.06.2022
Сандра Мељниченко и њен супруг, бизнисмен Андреј Мељниченко огласили су се преко свог портпарола поводом вести о томе да се на листи санкција које је Европска унија увела Русији нашла и некадашња „Моделсица“. "Одлука Европске… »
„Чини ми се да се Андреј и ја играмо брака“

„Чини ми се да се Андреј и ја играмо брака“

Нова 05.06.2022
Сандра Мељниченко нашла се на мети санкција ЕУ због супруга милијардера, а њихова љубавна прича је пуна занимљивих детаља. Некадашња чланица групе „Моделс“ Александра Сандра Мељниченко нашла се у центру медијске пажње… »
Портпарол Сандре Мељниченко се огласио о санкцијама ЕУ против ње

Портпарол Сандре Мељниченко се огласио о санкцијама ЕУ против ње

Нова 05.06.2022
Ево шта је рекао о овом случају. Недавно је велику буру у домаћој јавности подигла вест о томе да су се на листи санкција које је Европска унија увела Русији нашли и бизнисмен Богољуб Карић и некадашња „Моделсица“ Сандра… »
Орбан још једном победио ЕУ: Од Путинове "љубавнице" и "касапина из Маријупоља" до најбогатије српкиње: Ко се све нашао на…

Орбан још једном победио ЕУ: Од Путинове "љубавнице" и "касапина из Маријупоља" до најбогатије српкиње: Ко се све нашао на…

Блиц 04.06.2022
Нови, шести пакет санкција Европске уније Русији укључује наводну љубавницу руског председника Владимира Путина, породицу његовог портпарола, шефа Роскомнадзора и суоснивача Јандекса, "касапе" Буче и Маријупоља, али и двоје… »
Шта се крије иза енормног богатства: Нина Бадрић открила како живи милијардерка Сандра Мељниченко

Шта се крије иза енормног богатства: Нина Бадрић открила како живи милијардерка Сандра Мељниченко

Вечерње новости 04.06.2022
САНДРА Мељниченко недавно је и званично постала милијардерка и, према листи магазина Форбс, осма најбогатија жена на свету. Фото: Принтскрин Инстаграм Наиме, њен супруг, тајкун Андреј Мељниченко, дан пред увођење санкција… »

Вести дана »