Povezane vesti
Ponoš: Izvestan nivo sankcija Rusiji bio bi razuman, moramo da se opredelimo
Radio 021 05.06.2022
Razuman izbor bio bi da Rusiji uvedemo izvestan nivo sankcija, smatra Zdravko Ponoš. Sankcije su nepopularne, ali se mi ne bavimo životom ljudi u Rusiji, pa ni u Ukrajini, bez obzira na to koliko empatije imali, već kvalitetom života ljudi u Srbiji, i… »
Ponoš: Moramo da se opredelimo, ovo je za nas popravni za 1989.
N1 Info 05.06.2022
Sankcije su nepopularne, ali se mi ne bavimo životom ljudi u Rusiji, pa ni u Ukrajini, bez obzira na to koliko empatije imali, već kvalitetom života ljudi u Srbiji, i zato bi razuman izbor bio da Rusiji uvedemo „izvestan nivo sankcija“, izjavio je… »
Politička ispovest Zdravka Ponoša: O Rusiji, sankcijama, opoziciji
Nova 05.06.2022
Sankcije su nepopularne, ali se mi ne bavimo životom ljudi u Rusiji, pa ni u Ukrajini, bez obzira na to koliko empatije imali, već kvalitetom života ljudi u Srbiji, i zato bi razuman izbor bio da Rusiji uvedemo „izvestan nivo sankcija“, izjavio je… »
Vesti dana »

Lekorni podneo ostavku, premijer sa najkraćim mandatom u istoriji Francuske
RTS pre 24 minutajoš 27 povezanih

Prevrnuo se čamac sa državljanima Kine na severozapadu Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 25 povezanih

Dragan Stojković zbog povreda pozvao još trojicu fudbalera: Problemi pred ključni dvomeč
Euronews pre 4 minutajoš 30 povezanih

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu ka Novom Sadu: Kamionom srušio konstrukciju, kilometarske kolone FOTO VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Ukrajinci nakon jezivih napada Rusima "uterali strah u kosti": Belgorod ostao u mraku, snimci su neverovatni
Telegraf pre 9 minutajoš 19 povezanih