Повезане вести
Од крваве свадбе до утапања дечака, убиства, туча и несрећа: Црни викенд у Србији обележиле страшне трагедије
Телеграф 05.06.2022
Тело маленог Лазара извучено је јуче из језера, а јутрос је све потресла вест о сурово убијеној жени у Барајеву. Викенд који полако остаје за нама обележиле су нажалост трагедије какве се, надамо, неће поновити. Јуче је одјекнула… »
Деда дечака који се удавио открио страшне детаље! "Видео сам његово тело, утопљенику руке тако не би стајале!"
Мондо 05.06.2022
Тело дечака из језера јуче су извукли рониоци. Тело дечака из језера јуче су извукли рониоци. Тело четрнаестогодишњег дечака јуче су из Шарлиновачког језера извукли рониоци Жандармерије. Деда покојног Лазара Аћимовића (14) из… »
Исповест мајке утопљеног дечака буди сумњу! Није добровољно ушао у воду? "Мислили смо да су га пресрели нарко дилери"
Мондо 05.06.2022
Мајка утопљеног дечака Лазара каже да јој је доста тога сумњиво у вези са смрћу њеног сина. Мајка утопљеног дечака Лазара каже да јој је доста тога сумњиво у вези са смрћу њеног сина. Мајка дечака Лазара (14) Мирјана из… »
"Сигурна сам да моје дете није само ушло у воду": Лазареву мајку мучи сумња због његове смрти: "Падала је киша, а његов…
Блиц 05.06.2022
Породица дечака Лазара А. (14) из околине Смедерева, чије је тело јуче извучено из Шарлиначког језера, неутешна је након трагедије која их је задесила. Тврде да дечак сигурно није сам ушао у воду. Мајка дечака објашњава шта се… »
Мислили смо да су га отели нарко дилери Исповест мајке Лазара који се утопио: Због овог сумњам да није добровољно ушао у…
Курир 05.06.2022
Мирјана , мајка дечака Лазара (14) из села Липа код Смедерева, каже да Курир да су ван себе након што су сазнали да се њихово дете утопило. - Кренуо је јуче око 14 сати код бабе и деде после школе како би их посетио за славу и… »
Породица дечака који је извучен из језера: Лазар није сам ушао у воду ФОТО
Нова 05.06.2022
Породица дечака Лазара А. (14) из околине Смедерева, чије је тело јуче извучено из Шарлиначког језера, неутешна је након трагедије која их је задесила. Тврде да дечак сигурно није сам ушао у воду, али и да немају других детаља о… »
Обдукција открила како је преминуо Лазар, чије је тело извучено из језера
Нова 05.06.2022
Смрт дечака Лазара А. (14) из околине Смедерева, чије је тело јуче извучено из Шарлиначког језера, наступила је утапањем, показала је обдукција. Из Вишег јавног тужилаштва у Смедереву саопштили су да „након обављене обдукције… »
Откривен узрок смрти Лазара (14): Завршена обдукција тела дечака који је нађен у језеру код Смедерева
Блиц 05.06.2022
Смрт Лазара А. (14) из околине Смедерева, чије је тело јуче извучено из Шарлиначког језера, наступила је утапањем, показала је обдукција. Из ВИшег јавног тужилаштва у Смедереву саопштили су да је након обављене обдукције… »
Вести дана »
Почела пријава нелегалних објеката у Пријепољу: велики одзив грађана већ првог дана
ПП медиа пре 1 сатјош 49 повезаних
Професор Мијушковић о томе шта се дешава ако се НБС нађе на удару санкција
НИН пре 30 минутајош 27 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 30 минутајош 32 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 33 повезане