Povezane vesti
Kon: Ili institucije nisu bile spremne za pandemiju ili je parastruktura formirana u korist nečega
Radio 021 05.06.2022
Za vreme pandemije koronavirusa mnogi su se pitali zašto nije bila aktivna Republička komisija za zarazne bolesti. Slična pitanja sada je postavio i epidemiolog dr Predrag Kon koji je bio član Kriznog štaba, osnovanog u svrhu suzbijanja pandemije. Zašto… »
Kon pitao državu o sistemima koji u pandemiji nisu proradili
Dnevnik 05.06.2022
BEOGRAD: Zašto nisu proradili sistemi koji inače postoje, kao što su Republička komisija za zarazne bolesti, mreža instituta i zavoda i Zakon o vanrednim situacijama gde se pandemija izjednačava sa situacijama kao što su poplava ili zemljotres, pitanje… »
Kon "kritikovao" (ne)funkcionisanje državnog sistema tokom pandemije
Moj Novi Sad 05.06.2022
Zašto nisu proradili sistemi koji inače postoje, kao što su Republička komisija za zarazne bolesti, mreža instituta i zavoda i Zakon o vanrednim situacijama gde se pandemija izjednačava sa situacijama kao što su poplava ili zemljotres? To je pitanje… »
Kon: Zašto nisu proradili sistemi koji izjednačavaju pandemiju sa situacijama kao što su poplava i zemljotres?
Euronews 05.06.2022
Zašto nisu proradili sistemi koji inače postoje, kao što su Republička komisija za zarazne bolesti, mreža instituta i zavoda i Zakon o vanrednim situacijama gde se pandemija izjednačava sa situacijama kao što su poplava ili zemljotres, pitanje je koje… »
Kon: Znao sam da će se velika količina vakcine protiv korone baciti, koliko tačno – nije pitanje za mene
Danas 05.06.2022
Doktor Predrag Kon osvrnuo se na pandemiju korona virusa i Krizni štab, ali i na najnoviji talas majmunskih boginja, koje, kako kaže, ne mogu da se porede sa variolom verom samo zato što pripadaju istoj familiji. „Zašto nisu proradili sistemi koji inače… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Tuča u Skupštini Zaječara: Pripadnici obezbeđenja nasrću na odbornike, davili Uglješu Đuričkovića
Nova pre 14 minutajoš 26 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 14 minutajoš 61 povezana

Spremite kišobrane! Stižu kiša i olujni vetar, zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 1 satjoš 26 povezanih

Vadeful traži jaču podršku Evrope Kijevu: "Nisu sve zemlje ispunile obećanja data Ukrajini"
Kurir pre 24 minutajoš 22 povezane