Povezane vesti
Kon: Ili institucije nisu bile spremne za pandemiju ili je parastruktura formirana u korist nečega
Radio 021 05.06.2022
Za vreme pandemije koronavirusa mnogi su se pitali zašto nije bila aktivna Republička komisija za zarazne bolesti. Slična pitanja sada je postavio i epidemiolog dr Predrag Kon koji je bio član Kriznog štaba, osnovanog u svrhu suzbijanja pandemije… »
Kon pitao državu o sistemima koji u pandemiji nisu proradili
Dnevnik 05.06.2022
BEOGRAD: Zašto nisu proradili sistemi koji inače postoje, kao što su Republička komisija za zarazne bolesti, mreža instituta i zavoda i Zakon o vanrednim situacijama gde se pandemija izjednačava sa situacijama kao što su poplava ili zemljotres… »
Kon "kritikovao" (ne)funkcionisanje državnog sistema tokom pandemije
Moj Novi Sad 05.06.2022
Zašto nisu proradili sistemi koji inače postoje, kao što su Republička komisija za zarazne bolesti, mreža instituta i zavoda i Zakon o vanrednim situacijama gde se pandemija izjednačava sa situacijama kao što su poplava ili zemljotres? To je… »
Kon: Zašto nisu proradili sistemi koji izjednačavaju pandemiju sa situacijama kao što su poplava i zemljotres?
Euronews 05.06.2022
Zašto nisu proradili sistemi koji inače postoje, kao što su Republička komisija za zarazne bolesti, mreža instituta i zavoda i Zakon o vanrednim situacijama gde se pandemija izjednačava sa situacijama kao što su poplava ili zemljotres, pitanje je… »
Kon: Znao sam da će se velika količina vakcine protiv korone baciti, koliko tačno – nije pitanje za mene
Danas 05.06.2022
Doktor Predrag Kon osvrnuo se na pandemiju korona virusa i Krizni štab, ali i na najnoviji talas majmunskih boginja, koje, kako kaže, ne mogu da se porede sa variolom verom samo zato što pripadaju istoj familiji. „Zašto nisu proradili sistemi koji… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Goran Ješić nakon izlaska iz pritvora u Novom Sadu za RSE: Pritisak javnosti urodio plodom
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 24 povezane
U Srbiji sutra ujutru oblačno uz provejavanje snega, kasnije tokom dana sunčano
Novi magazin pre 8 satijoš 40 povezanih