Povezane vesti
Konjević progovorio o darku laziću i njegovom divljanju: Glava nije samo za češljanje spomenuo drogu i alkohol
Kurir 05.06.2022
Šerif Konjević legendarni pevač u emsiji "Sceniranje" otkrio je detalje iz svog života i karijere, a sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić dotakao se i svojih kolega sa estrade. Već poznato da su Haris Džinović i Šerif Konjević u zategnutim… »
Estradni rat traje godinama! Šerif Konjević ne može da oprosti uvredu Harisu Džinoviću: Imam i snimak pogodilo me to što…
Kurir 05.06.2022
Važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, postigao je veliki uspeh, a decenijama unazad nosi epitet najtraženijeg pevača. Šerif Konjević gostovao je u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, gde je sa voditeljkom Ljiljanom… »
Šerif Konjević otvoreno o estradi i odnosu sa kolegama! Gledajte Sceniranje večeras od 20 časova na Kurir televiziji
Mondo 05.06.2022
Večerašnji gost emisije Sceniranje je pevač Šerif Konjević. Večerašnji gost emisije Sceniranje je pevač Šerif Konjević. Važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, postigao je veliki uspeh, a decenijama unazad nosi… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 46 minutajoš 26 povezanih

Novo okupljanje ispred Devete beogradske gimnazije: Podrška učenicima i profesorima u blokadi
Danas pre 53 minutajoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ, ovi delovi Srbije na udaru obilnih padavina! Moguća izlivanja reka, upaljen meteo alarm
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Četvrt veka vladavine Putina; Tramp: Možda kupuje vreme, to sam u prošlosti radio i ja
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih