Повезане вести

Видела, али: “није видела” Овако се Катарина Грујић правдала због скандала на свадби: “Тек јуче сам читала наслове”

Видела, али: “није видела” Овако се Катарина Грујић правдала због скандала на свадби: “Тек јуче сам читала наслове”

Блиц 05.06.2022
Гламурозно венчање, на којем је присуствовало 500 званица, певачице Катарине Грујић и фудбалера Марка Гобељића обележио је скандал испред хотела када је обезбеђење реаговало и отерало новинаре. Катарина је сад одлучила да… »
Катарина Грујић о скандалу са свадбе! Споменула и хаос из лимузине: "Отвара врата на силу и улеће! Била сам мокра"

Катарина Грујић о скандалу са свадбе! Споменула и хаос из лимузине: "Отвара врата на силу и улеће! Била сам мокра"

Мондо 05.06.2022
Певачица Катарина Грујић и фудбалер Немања Гобељић организовали су црквено венчање, а затим и гала прославу у једном хотелу. Певачица Катарина Грујић и фудбалер Немања Гобељић организовали су црквено венчање, а затим и гала… »
Каћа Грујић први пут о скандалу на свадби са новинарима! Овако се правда због хаоса пред хотелом па споменила инцидент с…

Каћа Грујић први пут о скандалу на свадби са новинарима! Овако се правда због хаоса пред хотелом па споменила инцидент с…

Курир 05.06.2022
Гламурозно венчање, на којем је присуствовало 500 званица, певачице Катарине Грујић и фудбалера Марка Гобељића обележио је и скандал испред хотела када је обезбеђење реаговало и отерало новинаре. Катарина је сад одлучила да… »

Вести дана »