Povezane vesti
Oči su mi crvene od plakanja, znam da me lažeš: Pikeovo ponašanje se otelo kontroli, a ove scene Šakira nije mogla da mu…
Kurir 05.06.2022
Razlaz Šakire i Pikea, čuvenog španskog fudbalera, glavna je tema gotovo svih svetskih medija, a neprekidno na površinu isplivavaju novi detalji iz ovog braka, koji se donedavno smatrao jednim od najskladnijih u svetu šoubiznisa. "Žao nam je što… »
Oglasila se žena s kojom je Šakira pikea nahvatala na gomili: Otkrila sočne detalje afere! Prvi mi je pisao, obožava moju…
Kurir 05.06.2022
Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike slovili su kao jedan od omiljenih parova na svetu, a vest o njihovom razlazu nakon dugih 12 godina sve je šokirala i ostavila bez teksta. Bivši partneri su tu vest i zvanično potvrdili, a sada se oglasila i… »
Vesti dana »
VIDEO, FOTO: Građani farbaju ceo Trg slobode u Novom Sadu u crveno
Radio 021 pre 5 minutajoš 23 povezane
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo pola metra snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje, RHMZ popalio alarme: "Celu noć je hučalo, jedva se probijamo" (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 23 povezane
Putin odobrio budžet Rusije koji predviđa povećanje od 25 odsto za vojsku
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih
Hoksi nadigrali Šarlot:Micićeva partija sezone nije bila dovoljna za trijumf! (video)
Hot sport pre 5 satijoš 16 povezanih
Vučević u Trebinju: Srbija se, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom i povezivanjem
Beta pre 53 minutajoš 10 povezanih