Повезане вести
Гледао сам кашичице изгореле од упаљача! Карић у сузама о очевој зависности: Свашта сам преживео као мали! Гадило ми се
Мондо 05.06.2022
Учесник Задруге Стефан Карић отворио је душу и проговорио о болним тренуцима у животу, очевој зависности и периоду након развода родитеља. Учесник Задруге Стефан Карић отворио је душу и проговорио о болним тренуцима у животу… »
Гледао сам кашике изгореле од упаљача: Карић кроз сузе о Османовом проблему са наркотицима! Изнео детаље развода родитеља
Курир 05.06.2022
Ријалити учесник Стефан Карић отворио је душу о својој породици и одрастању. Мало ко је знао шта је Стефан све преживео када је био млађи. Шта те је научила та удаљеност од својих? - Научило ме је свашта. Доста сам сазрео… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро