Povezane vesti
Borelj pozitvan na koronavirus
Nova 05.06.2022
Evropski komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj saopštio je danas da je pozitvan na koronavirus, ali da se oseća dobro. „Pozitivno sam testiran na kovid-19“, objavio je Borelj na Tviteru, navodeći da je „u skladu sa važećim… »
Borel pozitivan na koronavirus, dobro se oseća
N1 Info 05.06.2022
Evropski komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borel saopštio je da je pozitvan na koronavirus, ali da se oseća dobro. „Pozitivno sam testiran na kovid-19“, objavio je Borel na Tviteru, navodeći da je „u skladu sa važećim pravilima i… »
Borelj pozitivan na koronu: Zvaničnik EU objavio da se oseća dobro!
Kurir 05.06.2022
Evropski komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Đozep Borelj saopštio je danas da je pozitvan na korona virus, ali da se oseća dobro. "Pozitivno sam testiran na kovid-19", objavio je Borelj na Tviteru, navodeći da je "u skladu sa važećim… »
Žozep Borelj pozitivan na koronu
Euronews 05.06.2022
Šef diplomatije EU Žozep Borelj saopštio je da je pozitivan na kovid 19. I have been tested positive for Covid-19. In line with the relevant rules and procedures, I am in self-isolation. I am feeling fine. — Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF) June… »
Vesti dana »
Od danas možete pratiti cene u prodavnicama u Srbiji iz fotelje: Evo kako
B92 pre 33 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 44 povezane
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih