Povezane vesti
Borelj pozitvan na koronavirus
Nova 05.06.2022
Evropski komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj saopštio je danas da je pozitvan na koronavirus, ali da se oseća dobro. „Pozitivno sam testiran na kovid-19“, objavio je Borelj na Tviteru, navodeći da je „u skladu sa… »
Borelj pozitivan na koronu: Zvaničnik EU objavio da se oseća dobro!
Kurir 05.06.2022
Evropski komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Đozep Borelj saopštio je danas da je pozitvan na korona virus, ali da se oseća dobro. "Pozitivno sam testiran na kovid-19", objavio je Borelj na Tviteru, navodeći da je "u skladu sa važećim… »
Borel pozitivan na koronavirus, dobro se oseća
N1 Info 05.06.2022
Evropski komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borel saopštio je da je pozitvan na koronavirus, ali da se oseća dobro. „Pozitivno sam testiran na kovid-19“, objavio je Borel na Tviteru, navodeći da je „u skladu sa važećim… »
Žozep Borelj pozitivan na koronu
Euronews 05.06.2022
Šef diplomatije EU Žozep Borelj saopštio je da je pozitivan na kovid 19. I have been tested positive for Covid-19. In line with the relevant rules and procedures, I am in self-isolation. I am feeling fine. — Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF)… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 39 minutajoš 17 povezanih
Nastavak suđenja Urošu Blažiću za masovno ubistvo; Veštak: Na jednom pištolju pronađen DNK-a Blažićevog oca
RTV pre 51 minutajoš 17 povezanih