Повезане вести
Надал: Лекар ми умртвио живце, али било је вредно ризика
Н1 Инфо 05.06.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал, који је тријумфом на Ролан Гаросу освојио 22. Грен слем титулу у каријери, истакао је да је овог пута био спреман да преузме ризик примања анестетика у виду ињекција пре сваког меча јер му је РГ… »
Надал: Лекар ми умртвио живце, али било је вредно ризика
Спорт клуб 05.06.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал, који је тријумфом на Ролан Гаросу освојио 22. Грен слем титулу у каријери, истакао је да је овог пута био спреман да преузме ризик примања анестетика у виду ињекција пре сваког меча јер му је РГ… »
„Још једна сам жртва коју је Рафа уништио на путу до титуле“
Спорт клуб 05.06.2022
Норвешки тенисер Каспер Руд, који је у финалу Ролан Гароса поражен од Рафаела Надала, истакао је да је доживео изузетно искуство које ће једног дана препричавати својим унуцима, мада би волео да је пружио мало већи отпор славном… »
"Овако не могу даље, морам да нађем решење": Надал у проблему - Ињекције пред сваки меч, али то друго нећу да узимам!
Мондо 05.06.2022
Рафаел Надал је освојио 22. гренд слем у каријери тријумфом на Ролан Гаросу, али је после меча у највећој мери говорио о будућности своје каријере и озбиљности повреде с којом се бори већ 17 година. Рафаел Надал је освојио 22… »
За мене, знај, тек тад је почело: Да ли је Надал сада ГОАТ?
Спорт клуб 05.06.2022
Као велики навијач Рафаела Надала, 14-годишњи Каспер Руд био је на трибинама на финалу Ролан Гароса 2013. Девет година касније, он је играо финале на стадиону Филип Шатрије и прошао је слично као Давид Ферер. Једино је вечан… »
Надал освојио 14. Ролан Гарос, укупно 22. гранд слем у каријери
Глас Америке 05.06.2022
ПАРИЗ — Шпански тенисер Рафаел Надал освојио је своју 14. титулу на Ролан Гаросу победом у финалу над Норвежанином Каспером Рудом - 3:0, по сетовима 6:3, 6:3 и 6:0. Меч је трајао два сата и 18 минута. Надал је тако стигао до 22… »
Надалово стопало је морало да "спава", а колико је ињекција примио?
Спортске.нет 05.06.2022
Рафаел Надал је по 14. пут освојио Ролан Гарос, свој омиљени турнир, и тако је стигао до 22. грен слем титуле у каријери. Он је после освајања трофеја истакао да је поново имао проблема са стопалом. "Тај проблем је увек ту, али… »
Колико сам примио ињекција? Боље да не знате! Надал отворио душу о повреди: Ту је доктор, давао их директно у стопало!
Мондо 05.06.2022
Рафаел Надал је на вечној листи гренд слем шампиона додатно побегао Новаку Ђоковићу и Роџеру Федереру, а после освајања Ролан Гароса је говорио о стању своје повреде стопала. Рафаел Надал је на вечној листи гренд слем шампиона… »
Тенис и Ролан Гарос: Рафаел Надал неприкосновени краљ шљаке - до 14. трофеја без изгубљеног сета у финалу
Јужне вести 05.06.2022
Гетти Имагес Шпански тенисер Рафаел Надал потврдио је да је краљ Ролан Гароса. Он је у финалу гренд слем турнира у Паризу победио Норвежанина Каспера Руда са 3:0 по сетовима 6:3, 6:3, 6:0. Надалу је ово био 14. трофеј на Ролан… »
Рафа забринуо изјавом: Боље да не знате колико сам ињекција примио, не знам шта ће даље бити
Вечерње новости 05.06.2022
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал по 14. пут је покорио Париз и дошао до 22. гренд слем титуле. "Бик са Мајорке" је после меча је током обраћања забринуо навијаче. ФОТО: АП Рафа је у финалу Ролан Гароса прегазио Каспера Руда са 3:0… »
Руд након пораза: Нисам прва Рафина „жртва“ у финалу
Нова 05.06.2022
Прва реакција након изгубљеног финала. Каспер Руд је финале Ролан Гароса дочекао свестан да ће му за победу бити потребно право мало чудо. Није успео, Рафаел Надал је по 22. пут у каријери освојио титулу гренд слем шампиона… »
Шта нисте видели на ТВ: Скандирање се погрешно чуло, Рафин осмех познатима
Нова 05.06.2022
Шта се дешавало на финалу када су се камере угасиле? Рафаел Надал савладао је Каспера Руда у финалу Ролан Гароса са 6:3, 6:3, 6:0 и тако стигао до рекордне 22. гренд слем титуле и 14. трофеја у Паризу. "Краљ шљаке" био је… »
Надал: Примио сам ињекцију у стопало пред финале
Спорт клуб 05.06.2022
После освајања рекордне 14. титуле на Ролан Гаросу шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да је пред финале са Каспером Рудом морао да прими ињекцију против болова у левом стопалу пошто пати од дегенеративног поремећаја који… »
Ђоковић наставља потеру за ривалима: Ево колико Новака дели од места које води на Завршни мастерс
Вечерње новости 05.06.2022
РАФАЕЛ Надал 14. пут у каријери је успео да освојио Ролан Гарос. Повећао је салдо освојених гренд слем титула на 22 и по томе је лидер (Новак Ђоковић и Роџер Федерер имају по 20), а водећи је и када је трка за Завршни мастерс у… »
Вести дана »

Вучинић: Моја изјава о Цицварићу истргнута из контекста, извињавам се
Бета пре 2 сатајош 54 повезане

Бакић: Студентска листа је формирана, време је да се саопште имена бар десетак људи из њеног врха
Морава инфо пре 47 минутајош 15 повезаних

Трагедија каква се не памти! Србија добија ривала у осмини финала после никад виђене драме на Светском првенству
Вечерње новости пре 32 минутајош 56 повезаних