Povezane vesti
Abazović: Bilo bi logično da u Beogradu počnem posetu regionu
RTV 05.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. "Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad… »
Politika 05.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. „Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad… »
Vesti online 05.06.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. – Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad očekujem da… »
Vesti dana »
Bosketovoj ženi nanogica: Viši sud doneo odluke u slučaju ubistva Aleksandra Nešovića Baje
Blic pre 30 minutajoš 40 povezanih
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 40 minutajoš 48 povezanih
Pljuskovi i grmljavina u Beogradu, RHMZ upozorava na nevreme u narednim satima
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 36 povezanih