Povezane vesti
Abazović: Bilo bi logično da u Beogradu počnem posetu regionu
RTV 05.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. "Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad… »
Politika 05.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. „Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad… »
Vesti online 05.06.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. – Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad očekujem… »
Vesti dana »

Održana sednica Skupštine AP Vojvodina, usvojene sve tačke dnevnog reda
Telegraf pre 38 minutajoš 31 povezana

Opkoljen RTS 4. Dan: Da li je nezakonita blokada medijsko ili političko pitanje?
Kurir pre 14 minutajoš 96 povezanih

Nevreme večeras počinje u Srbiji: Pogledajte kako se kreću grmljavinski oblaci iz sata u sat (Foto)
Mondo pre 32 minutajoš 35 povezanih

Dejan Vuk Stanković preuzeo dužnost od dosadašnje ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović
Danas pre 4 satijoš 32 povezane