Povezane vesti
Abazović: Bilo bi logično da u Beogradu počnem posetu regionu
RTV 05.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. "Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad… »
Politika 05.06.2022
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. „Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad… »
Vesti online 05.06.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da bi voleo da uspostavi bolje odnose sa Srbijom kao i da bi bilo logično da njegova prva poseta u regionu bude Beograd. – Prvu zvaničnu posetu sam imao u Briselu, što je potpuno logično. Sad očekujem… »
Vesti dana »

Kojev: Rusija noćas ispalila šest raketa i 145 dronova na Ukrajinu
Novi magazin pre 33 minutajoš 35 povezanih

Ko je Klinton iz trabzona i za šta se tereti ljuti Erdoganov rival Od nameštanja tendera do terorizma, gradonačelnik Istanbula već krivično gonjen (foto, video)
Kurir pre 40 minutajoš 18 povezanih

Vučević: Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu nezavisnu istragu o navodima o zvučnom topu
Insajder pre 5 minutajoš 15 povezanih