Povezane vesti
Šok ispovesti studentkinja arhitekture: Stavio mi lenjir među butine - Pitao me da li više volim da ližem ili da grizem!
Mondo 05.06.2022
Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg. Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg. Proteklih meseci su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog fakulteta u Beogradu o zlostavljačkom… »
Profesor mi stavio lenjir od 30 cm među butine! Davio me otpozadi: Strašne ispovesti studentkinja arhitekture u Beogradu
Kurir 05.06.2022
Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg, na kom su studenti i studentkinje Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu odlučili da progovore o seksualnom nasilju koje, kako tvrde, trpe već duže vreme od jednog profesora… »
Profesor me pitao da li više volim da ga ližem ili da ga grizem! Studentkinje arhitekture tvrde da trpe brutalno seksualno…
Kurir 05.06.2022
Studenti arhitekture su na Instagramu izneli svoja iskustva o seksualnom zlostavljanju navodeći da svi na fakultetu znaju za ova nedela, a da niko ništa ne čini. Prema njihovim objavama, mnogo njih već duže vreme od jednog profesora i jednog asistenta… »
Vesti dana »

Roditelji Stefana Tomića nemaju informacije o njemu puna dva dana: Skup podrške ispred Palate pravde
N1 Info pre 17 minutajoš 34 povezane

(Mapa) u 9 sati u ovom gradu izmereno 33 stepena: Termometri već gore, a šta nas tek čeka tokom dana: Dobro pogledajte ovu listu i pazite se kad izlazite napolje!
Blic pre 42 minutajoš 35 povezanih

Dalas izabrao Kupera Flega kao prvog pika na NBA draftu, Bogoljub Marković čeka drugu rundu
Danas pre 12 minutajoš 24 povezane

Savet Evrope: Potpisan Sporazum o osnivanju Specijalnog suda za gonjenje odgovornih za agresiju protiv Ukrajine
Insajder pre 51 minutajoš 14 povezanih

Novo hapšenje u ns: Zastupnica udruženja građana oštetila državu za milione
Pravda pre 12 minutajoš 41 povezana