Povezane vesti
Šok ispovesti studentkinja arhitekture: Stavio mi lenjir među butine - Pitao me da li više volim da ližem ili da grizem!
Mondo 05.06.2022
Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg. Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg. Proteklih meseci su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog fakulteta u Beogradu o zlostavljačkom… »
Profesor mi stavio lenjir od 30 cm među butine! Davio me otpozadi: Strašne ispovesti studentkinja arhitekture u Beogradu
Kurir 05.06.2022
Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg, na kom su studenti i studentkinje Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu odlučili da progovore o seksualnom nasilju koje, kako tvrde, trpe već duže vreme od jednog profesora… »
Profesor me pitao da li više volim da ga ližem ili da ga grizem! Studentkinje arhitekture tvrde da trpe brutalno seksualno…
Kurir 05.06.2022
Studenti arhitekture su na Instagramu izneli svoja iskustva o seksualnom zlostavljanju navodeći da svi na fakultetu znaju za ova nedela, a da niko ništa ne čini. Prema njihovim objavama, mnogo njih već duže vreme od jednog profesora i jednog asistenta… »
Vesti dana »

Bivši igrač Partizana u centru haosa u Humskoj: Zašto je došlo do haosa posle meča?
Mondo pre 30 minutajoš 48 povezanih

Danas promenljivo oblačno uglavnom suvo vreme , temperatura do 29
Glas Zapadne Srbije pre 20 minutajoš 8 povezanih

Amss: apeluje na oprez vozača zbog mokrih kolovoza: Evo koliko se čeka na graničnim prelazima
Blic pre 46 minutajoš 3 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: NATO priprema brzu isporuku "patriota" Ukrajini; Kremlj: Čekamo datum treće runde pregovora
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih

Najveća stena sa Marsa pronađena na Zemlji prodata za 3,9 miliona evra
BBC News pre 11 minutajoš 3 povezane