Повезане вести
Шок исповести студенткиња архитектуре: Ставио ми лењир међу бутине - Питао ме да ли више волим да лижем или да гризем!
Мондо 05.06.2022
На друштвеној мрежи Инстаграм у петак се појавио налог анкета_арх.бг. На друштвеној мрежи Инстаграм у петак се појавио налог анкета_арх.бг. Протеклих месеци су у јавност изашле шокантне приче студенткиња са Правног факултета у… »
Професор ми ставио лењир од 30 цм међу бутине! Давио ме отпозади: Страшне исповести студенткиња архитектуре у Београду
Курир 05.06.2022
На друштвеној мрежи Инстаграм у петак се појавио налог анкета_арх.бг, на ком су студенти и студенткиње Архитектонског факултета Универзитета у Београду одлучили да проговоре о сексуалном насиљу које, како тврде, трпе већ дуже… »
Професор ме питао да ли више волим да га лижем или да га гризем! Студенткиње архитектуре тврде да трпе брутално сексуално…
Курир 05.06.2022
Студенти архитектуре су на Инстаграму изнели своја искуства о сексуалном злостављању наводећи да сви на факултету знају за ова недела, а да нико ништа не чини. Према њиховим објавама, много њих већ дуже време од једног… »
Вести дана »
Грађани одају пошту, пале свеће и полажу цвеће на Железничкој станици у Новом Саду
РТВ пре 42 минутајош 53 повезане
Марта Кос: Новосадска трагедија мења Србију, оно што грађани тража су вредности и ЕУ
Бета пре 28 минутајош 27 повезаних
Булевар ослобођења од јутрос препун људи, само пекара "Хлеб и кифле" затворила врата грађанима
Радио 021 пре 2 сатајош 82 повезане
У Новом Саду комеморативни скуп поводом годишњице пада надстрешнице: Грађани пале свеће и полажу цвеће на огради железничке станице (фото, видео)
Блиц пре 23 минутајош 21 повезана
Потврђена оптужница против менаџера Инфраструктуре Железнице и чланова Комисије због несреће у Новом Саду
Недељник пре 52 минутајош 18 повезаних