Povezane vesti

Šok ispovesti studentkinja arhitekture: Stavio mi lenjir među butine - Pitao me da li više volim da ližem ili da grizem!

Šok ispovesti studentkinja arhitekture: Stavio mi lenjir među butine - Pitao me da li više volim da ližem ili da grizem!

Mondo 05.06.2022
Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg. Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg. Proteklih meseci su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog fakulteta u Beogradu o… »
Profesor mi stavio lenjir od 30 cm među butine! Davio me otpozadi: Strašne ispovesti studentkinja arhitekture u Beogradu

Profesor mi stavio lenjir od 30 cm među butine! Davio me otpozadi: Strašne ispovesti studentkinja arhitekture u Beogradu

Kurir 05.06.2022
Na društvenoj mreži Instagram u petak se pojavio nalog anketa_arh.bg, na kom su studenti i studentkinje Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu odlučili da progovore o seksualnom nasilju koje, kako tvrde, trpe već duže vreme od jednog… »
Profesor me pitao da li više volim da ga ližem ili da ga grizem! Studentkinje arhitekture tvrde da trpe brutalno seksualno…

Profesor me pitao da li više volim da ga ližem ili da ga grizem! Studentkinje arhitekture tvrde da trpe brutalno seksualno…

Kurir 05.06.2022
Studenti arhitekture su na Instagramu izneli svoja iskustva o seksualnom zlostavljanju navodeći da svi na fakultetu znaju za ova nedela, a da niko ništa ne čini. Prema njihovim objavama, mnogo njih već duže vreme od jednog profesora i jednog… »

Vesti dana »