Повезане вести

Шок исповести студенткиња архитектуре: Ставио ми лењир међу бутине - Питао ме да ли више волим да лижем или да гризем!

Шок исповести студенткиња архитектуре: Ставио ми лењир међу бутине - Питао ме да ли више волим да лижем или да гризем!

Мондо 05.06.2022
На друштвеној мрежи Инстаграм у петак се појавио налог анкета_арх.бг. На друштвеној мрежи Инстаграм у петак се појавио налог анкета_арх.бг. Протеклих месеци су у јавност изашле шокантне приче студенткиња са Правног факултета у… »
Професор ми ставио лењир од 30 цм међу бутине! Давио ме отпозади: Страшне исповести студенткиња архитектуре у Београду

Професор ми ставио лењир од 30 цм међу бутине! Давио ме отпозади: Страшне исповести студенткиња архитектуре у Београду

Курир 05.06.2022
На друштвеној мрежи Инстаграм у петак се појавио налог анкета_арх.бг, на ком су студенти и студенткиње Архитектонског факултета Универзитета у Београду одлучили да проговоре о сексуалном насиљу које, како тврде, трпе већ дуже… »
Професор ме питао да ли више волим да га лижем или да га гризем! Студенткиње архитектуре тврде да трпе брутално сексуално…

Професор ме питао да ли више волим да га лижем или да га гризем! Студенткиње архитектуре тврде да трпе брутално сексуално…

Курир 05.06.2022
Студенти архитектуре су на Инстаграму изнели своја искуства о сексуалном злостављању наводећи да сви на факултету знају за ова недела, а да нико ништа не чини. Према њиховим објавама, много њих већ дуже време од једног… »

Вести дана »