Повезане вести
Ако преживи биће тешко, то ми теже пада, неће доћи кући: Исповест мајке Зорана који је убио Снежану: Нисам видела да је узео…
Курир 06.06.2022
Гордана П. мајка Зорана који је ножем убио бившу емотивну партнерку Снежану С. јуче у Барајеву каже да је он радио и одједном нестао, те да је убрзо чула и да је убио. - Био је у гаражи радио, онда је за пет минута нестао. Он је… »
И Да га убијем, немам користи од тога, ја сам њу изгубила: Потресна исповест мајке убијене Снежане у Барајеву (видео)
Курир 06.06.2022
Љиљана, мајка Снежане С. (47) коју је усмртио некадашњи емотивни партнер Зоран П. (51) у дворишту у Барајеву каже да су се они често свађали, али да овако трагичан исход није очекивала. - Свађали су се и мирили, волели су се… »
Бившој 10 пута зарио нож у срце јер није хтела да му се врати: Попио кафу са Снежаном, па после пола сата направио зло
Курир 06.06.2022
Зоран П. (51) усмртио некадашњу емотивну партнерку Снежану Симић (47), иначе медицинску сестру, у њеном дворишту у Барајеву. Зоран П. (51) искасапио је јуче са више од 10 убода ножем своју бившу емотивну партнерку Снежану Симић… »
Вести дана »
Десеторо људи избодено ножем у возу у Великој Британији, ухапшене две особе
Еуроневс пре 42 минутајош 17 повезаних
Миљеновић фокусиран: Против Спартака озбиљан изазов, али мотивације не фали!
Хот спорт пре 1 сатјош 22 повезане
Још данас сунчано и топло, потом стиже наоблачење са кишом и падом температуре
НовиСад.цом пре 1 сатјош 12 повезаних