Povezane vesti
Srbin kupio kajmak u prodavnici, pa se šokirao! "Ugledao sam veliku čudnu dlakavu masu - život mi se zgadio" (foto)
Mondo 06.06.2022
Ova fotografija pokvarenog kajmaka je brzo pokrenula lavinu komentara. Ova fotografija pokvarenog kajmaka je brzo pokrenula lavinu komentara. Gotovo svakodnevno u raznim grupama na društvenim mrežama možemo da naiđemo na upozoravajuće fotografije koje… »
Kupio sam kajmak, a kad sam otvorio pakovanje život mi se zgadio! Srbin sve uslikao i pitao jedno: Dao savet svim kupcima…
Kurir 06.06.2022
Gotovo svakodnevno u raznim grupama na društvenim mrežama možemo da naiđemo na upozoravajuće fotografije koje korisnici objavljuju i to najčešće da bi drugima skrenuli pažnju na neku neregularnost ili dali neki savet. Ovog puta na Fejsbuku se pojavila… »
Vesti dana »
Poslanik ZLF-a Bogdan Radovanović napadnut metalnom šipkom u Mionici: „Policija odbila da legitimiše batinaše“
Serbian News Media pre 32 minutajoš 39 povezanih
Tačno u 7 otvorena sva biračka mesta u Mionici - ovo su slike sa lica mesta: Pravo glasa ima 10.642 građana, pred njima šest izbornih listi (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 22 minutajoš 124 povezane
Zvezda slavila u spektakularnoj utakmici, sedam golova u Zaječaru
Nova pre 32 minutajoš 77 povezanih
Glas Šumadije: Veliki odron puta kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu i dalje aktivan, odvalili se novi komadi asfalta
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
Ostoja Mijailović za Euronews Srbija: Žarko Paspalj će biti moj predlog za kandidata za sportskog direktora
Euronews pre 32 minutajoš 34 povezane