Повезане вести
Србин купио кајмак у продавници, па се шокирао! "Угледао сам велику чудну длакаву масу - живот ми се згадио" (фото)
Мондо 06.06.2022
Ова фотографија поквареног кајмака је брзо покренула лавину коментара. Ова фотографија поквареног кајмака је брзо покренула лавину коментара. Готово свакодневно у разним групама на друштвеним мрежама можемо да наиђемо на… »
Купио сам кајмак, а кад сам отворио паковање живот ми се згадио! Србин све усликао и питао једно: Дао савет свим купцима…
Курир 06.06.2022
Готово свакодневно у разним групама на друштвеним мрежама можемо да наиђемо на упозоравајуће фотографије које корисници објављују и то најчешће да би другима скренули пажњу на неку нерегуларност или дали неки савет. Овог пута… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана