Povezane vesti
Srbin kupio kajmak u prodavnici, pa se šokirao! "Ugledao sam veliku čudnu dlakavu masu - život mi se zgadio" (foto)
Mondo 06.06.2022
Ova fotografija pokvarenog kajmaka je brzo pokrenula lavinu komentara. Ova fotografija pokvarenog kajmaka je brzo pokrenula lavinu komentara. Gotovo svakodnevno u raznim grupama na društvenim mrežama možemo da naiđemo na upozoravajuće fotografije koje… »
Kupio sam kajmak, a kad sam otvorio pakovanje život mi se zgadio! Srbin sve uslikao i pitao jedno: Dao savet svim kupcima…
Kurir 06.06.2022
Gotovo svakodnevno u raznim grupama na društvenim mrežama možemo da naiđemo na upozoravajuće fotografije koje korisnici objavljuju i to najčešće da bi drugima skrenuli pažnju na neku neregularnost ili dali neki savet. Ovog puta na Fejsbuku se pojavila… »
Vesti dana »
Godišnje obraćanje Ursule fon der Lajen o stanju Unije, kritike Srbiji zbog sahrane Mladića: Nema mesta u EU za veličanje zločinaca, proces proširenja na osnovu zasluga
Danas pre 15 minutajoš 32 povezane
Na listi “Studentska lista – studenti pobeđuju” petoro kandidata iz Jablaničkog okruga: Među kandidatima i poznati dramski pisac i glumac
Jug press pre 1 satjoš 34 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Pravo u centar pre 2 satajoš 23 povezane
Sud u Hagu: Tužilaštvo dokazalo da je tzv. OVK počinila ratni zločin, ali ne i zločin protiv čovečnosti; protesti ispred suda i u Prištini
RTS pre 15 minutajoš 42 povezane
Nove fotografije otkrivaju razmere štete na američkim vojnim položajima širom Bliskog istoka
Euronews pre 39 minutajoš 19 povezanih