Povezane vesti
"Kod nas je kao na traci": Mirka Vasiljević progovorila o petoj bebi, pa otkrila da li Vujadin i ona planiraju svadbu
Blic 06.06.2022
Glumica Mirka Vasiljević sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, Andreja, Mihajla, Andrianu i Aniku. Ona trenutno boravi u Srbiji, a sada je otkrila koliko će se zadržati u našoj prestonici. - Od kada ja znam za svoje postojanje, kod mene je… »
Nikad nisam rekla da sam samo domaćica: Mirka Vasiljević karijere se ne odriče, a odgovara na pitanja o udaji i petoj bebi!
Kurir 06.06.2022
Glumica Mirka Vasiljević postala je sinonim za rađanje i majčinstvo, te joj svi redovno postavljaju pitanje da li će imati još dece, što lepu glumicu nikada ne naljuti. Ona je sada odgovorila i na to pitanje, ali i na sva druga koja se tiču njene… »
Vesti dana »
Neprijatna situacija u Beloj kući: Tramp pred japanskom premijerkom: "Napali smo Iran iznenada, baš kao što je Japan napao Perl Harbor" (video)
Kurir pre 12 minutajoš 215 povezanih
Zlatna stranica se piše u OAKA Areni! Zvezda postaje deo istorijskog rekorda!
Večernje novosti pre 6 minutajoš 39 povezanih
Za Trampa je rat u Iranu video igrica, prodati ga na internetu: „To nadmašuje sve što smo ikada uradili u drugom mandatu“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 36 minutajoš 23 povezane
"Lideri da odmah otrezne glave, jedini spas Evrope je Rusija": Stručnjak za MONDO o naftnoj krizi i situaciji u Srbiji
Mondo pre 56 minutajoš 23 povezane