Povezane vesti
Voditeljka nakon porođaja: Borila sam se za život zbog teške trudnoće
Nova 06.06.2022
Ksenija Bujišić nedavno je na svet donela sina Danila, ali je zbog teške trudnoće prošla kroz niz komplikacija koje su joj ugrozile život. Ipak, jedan od najtežih perioda se završio onako kako je Ksenija priželjkivala. „Nisam imala nameru da krijem… »
Rođenje sina danila bilo je nešto najlepše i najstrašnije: Voditeljka Ksenija Bujišić otkrila – borili su mi se za život…
Mondo 06.06.2022
Voditeljka Ksenije Bujišić progovorila je o porođaju i komplikacijama... Voditeljka Ksenije Bujišić progovorila je o porođaju i komplikacijama... Voditeljka Ksenija Bujišić je nedavno postala mama drugi put, na svet je stigao Danilo, a ćerka Lora je… »
"Nakon porođaja sam se borila za život": Voditeljka Ksenija Bujišić prošla pakao zbog rizične trudnoće: "Dijagnoza je acreta…
Blic 06.06.2022
Popularna voditeljka Ksenija Bujišić nedavno je na svet donela sina Danila, međutim, njegov dolazak pratio je niz komplikacija o kojima je ona sada progovorila. - Nisam imala nameru da krijem porođaj, ali mnogo toga se brzo i neplanirano desilo. U odnosu… »
Vesti dana »

Hladni front podelio Srbiju! Ova 3 grada već sada gore na skoro 40 stepeni, a evo gde nema ni 30
Telegraf pre 8 minutajoš 47 povezanih

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 8 minutajoš 25 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

U drugom kvartalu ove godine smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji
Danas pre 38 minutajoš 23 povezane

Vučević: Iz Vučićevog izlaganja smo razumeli da bi izbori mogli da se odigraju i pre kraja 2026.
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih