Повезане вести

Водитељка након порођаја: Борила сам се за живот због тешке трудноће

Водитељка након порођаја: Борила сам се за живот због тешке трудноће

Нова 06.06.2022
Ксенија Бујишић недавно је на свет донела сина Данила, али је због тешке трудноће прошла кроз низ компликација које су јој угрозиле живот. Ипак, један од најтежих периода се завршио онако како је Ксенија прижељкивала. „Нисам… »
Рођење сина данила било је нешто најлепше и најстрашније: Водитељка Ксенија Бујишић открила – борили су ми се за живот…

Рођење сина данила било је нешто најлепше и најстрашније: Водитељка Ксенија Бујишић открила – борили су ми се за живот…

Мондо 06.06.2022
Водитељка Ксеније Бујишић проговорила је о порођају и компликацијама... Водитељка Ксеније Бујишић проговорила је о порођају и компликацијама... Водитељка Ксенија Бујишић је недавно постала мама други пут, на свет је стигао… »
"Након порођаја сам се борила за живот": Водитељка Ксенија Бујишић прошла пакао због ризичне трудноће: "Дијагноза је ацрета…

"Након порођаја сам се борила за живот": Водитељка Ксенија Бујишић прошла пакао због ризичне трудноће: "Дијагноза је ацрета…

Блиц 06.06.2022
Популарна водитељка Ксенија Бујишић недавно је на свет донела сина Данила, међутим, његов долазак пратио је низ компликација о којима је она сада проговорила. - Нисам имала намеру да кријем порођај, али много тога се брзо и… »

Вести дана »