Повезане вести

Сузе покајања: Тања Бошковић моли за опроштај. Срамота ме је због ваших речи ја ово нисам заслужила

Сузе покајања: Тања Бошковић моли за опроштај. Срамота ме је због ваших речи ја ово нисам заслужила

Свет & Скандал 06.06.2022
Глумица Тања Бошковић на ивици суза Тања Бошковић, прослављена глумица и неприкосновена уметница била је ивици плача због најаве водитлеја у чијој је емисији гостовала. Водитељ ју је, наиме, током емисије емотивно најавио, а… »
Тања Бошковић на ивици суза због водитеља - "Не осећам се добро због ваших речи! Стидим се и срамота ме је"

Тања Бошковић на ивици суза због водитеља - "Не осећам се добро због ваших речи! Стидим се и срамота ме је"

Мондо 06.06.2022
Једну од највећих глумачких имена на простору бивше Југославије Тању Бошковић водитељ је својим речима довео је на ивицу суза. Једну од највећих глумачких имена на простору бивше Југославије Тању Бошковић водитељ је својим… »
Праштајте људи! Легендарна Тања Бошковић на ивици суза због бунтовне грешке из младости: Не осећам се добро, а ево и зашто!…

Праштајте људи! Легендарна Тања Бошковић на ивици суза због бунтовне грешке из младости: Не осећам се добро, а ево и зашто!…

Курир 06.06.2022
Легендарна глумица Тања Бошковић гостовала је у једној емисији, где је проговорила о стварима због којих јој је данас криво. Уз филмове у којима је Тања играла многе генерације у одрастале, али и сазревале и училе се о животу… »
Тања Бошковић на ивици суза Водитељ расплакао познату глумицу у емисији, она није знала шта да каже: Не осећам се добро…

Тања Бошковић на ивици суза Водитељ расплакао познату глумицу у емисији, она није знала шта да каже: Не осећам се добро…

Ало 06.06.2022
Није остала имуна на ове речи. Глумица Тања Бошковић била је на ивици суза током њеног најављивања за једну емисију и то није могла да сакрије. Наиме, водитељ је глумицу најавио упутивши јој велики број комплимената, а на… »

Вести дана »