Povezane vesti

Suze pokajanja: Tanja Bošković moli za oproštaj. Sramota me je zbog vaših reči ja ovo nisam zaslužila

Suze pokajanja: Tanja Bošković moli za oproštaj. Sramota me je zbog vaših reči ja ovo nisam zaslužila

Svet & Skandal 06.06.2022
Glumica Tanja Bošković na ivici suza Tanja Bošković, proslavljena glumica i neprikosnovena umetnica bila je ivici plača zbog najave voditleja u čijoj je emisiji gostovala. Voditelj ju je, naime, tokom emisije emotivno najavio, a na njegove reči… »
Praštajte ljudi! Legendarna Tanja Bošković na ivici suza zbog buntovne greške iz mladosti: Ne osećam se dobro, a evo i…

Praštajte ljudi! Legendarna Tanja Bošković na ivici suza zbog buntovne greške iz mladosti: Ne osećam se dobro, a evo i…

Kurir 06.06.2022
Legendarna glumica Tanja Bošković gostovala je u jednoj emisiji, gde je progovorila o stvarima zbog kojih joj je danas krivo. Uz filmove u kojima je Tanja igrala mnoge generacije u odrastale, ali i sazrevale i učile se o životu, te nije čudo da je… »
Tanja Bošković na ivici suza zbog voditelja - "Ne osećam se dobro zbog vaših reči! Stidim se i sramota me je"

Tanja Bošković na ivici suza zbog voditelja - "Ne osećam se dobro zbog vaših reči! Stidim se i sramota me je"

Mondo 06.06.2022
Jednu od najvećih glumačkih imena na prostoru bivše Jugoslavije Tanju Bošković voditelj je svojim rečima doveo je na ivicu suza. Jednu od najvećih glumačkih imena na prostoru bivše Jugoslavije Tanju Bošković voditelj je svojim rečima doveo je… »
Tanja Bošković na ivici suza Voditelj rasplakao poznatu glumicu u emisiji, ona nije znala šta da kaže: Ne osećam se dobro…

Tanja Bošković na ivici suza Voditelj rasplakao poznatu glumicu u emisiji, ona nije znala šta da kaže: Ne osećam se dobro…

Alo 06.06.2022
Nije ostala imuna na ove reči. Glumica Tanja Bošković bila je na ivici suza tokom njenog najavljivanja za jednu emisiju i to nije mogla da sakrije. Naime, voditelj je glumicu najavio uputivši joj veliki broj komplimenata, a na njegove reči… »

Vesti dana »