Повезане вести
Нож забијен у лобању! Детаљи крвавог обрачуна у Нишу због бивше девојке - Полиција ухапсила нападача!
Мондо 06.06.2022
Нишлија Ж. Р. (36) тешко је повређен данас око 15.30 часова испред своје куће у Улици Љубомира Николића у овом граду када га је више пута избо његов вршњак. Нишлија Ж. Р. (36) тешко је повређен данас око 15.30 часова испред… »
Крвави обрачун бивших мужева: Избо га ножем и оставио да лежи у локви крви испред куће
Курир 06.06.2022
Нишлија Ж. Р. (36) тешко је повређен данас око 15.30 часова испред своје куће у Улици Љубомира Николића у овом граду када га је више пута избо његов вршњак Н. Н. Према незваничним сазнањима, обојица су бивши мужеви исте жене… »
Детаљи бруталног напада у Нишу: Жртви део сечива остао у глави
Нова 06.06.2022
Бечљика Аница Ђаковић, прва је прискочила у помоћ Нишлији Ж.Р. (36) који је данас око 15.30 сати избоден ножем испред своје куће у улици Љубомира Николића. Девојка, иначе Босанка пореклом, искористила је своје искуство стечено… »
Био је сав крвав, бринуо се за сина: Стјуардеса прва прискочила у помоћ избоденом Нишлији
Курир 06.06.2022
- Узела сам газу, зауставила крв и притискала рану док Хитна помоћ није стигла. Када је медицинска екипа стигла, хтела сам да одем, али су ме они замолили да притискам рану док га не ставе на носила – описује Аница стравичан… »
Стјуардеса прва прискочила у помоћ избоденом Нишлији: "Био је сав крвав, бринуо се за синчића"
Телеграф 06.06.2022
- Узела сам газу, зауставила крв и притискала рану док Хитна помоћ није стигла. Када је медицинска екипа стигла, хтела сам да одем, али су ме они замолили да притискам рану док га не ставе на носила – описује Аница стравичан… »
Крвопролиће у Нишу због љубоморе: Мушкарац избо бившег мужа своје бивше жене
Нова 06.06.2022
Нишлија Ж. П. (36) тешко је повређен када га је, испред његове куће нападао његов вршњак Н.Н. (36) који је побегао са места напада али је убрзо ухапшен. Како Нова.рс незванично сазнаје, Ж.Ш. је убоден неколико пута, а мотив… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 14 минутајош 22 повезане
Хорор сцена у Никшићу: У стану откривена тела мушкарца и жене, сумња се на двоструко убиство
Блиц пре 44 минутајош 16 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 48 минутајош 13 повезаних
Стање на путевима: Магла и смањена видљивост ујутро и увече
Глас Зајечара пре 23 минутајош 9 повезаних