Povezane vesti

Nož zabijen u lobanju! Detalji krvavog obračuna u Nišu zbog bivše devojke - Policija uhapsila napadača!

Nož zabijen u lobanju! Detalji krvavog obračuna u Nišu zbog bivše devojke - Policija uhapsila napadača!

Mondo 06.06.2022
Nišlija Ž. R. (36) teško je povređen danas oko 15.30 časova ispred svoje kuće u Ulici Ljubomira Nikolića u ovom gradu kada ga je više puta izbo njegov vršnjak. Nišlija Ž. R. (36) teško je povređen danas oko 15.30 časova ispred svoje kuće u… »
Krvavi obračun bivših muževa: Izbo ga nožem i ostavio da leži u lokvi krvi ispred kuće

Krvavi obračun bivših muževa: Izbo ga nožem i ostavio da leži u lokvi krvi ispred kuće

Kurir 06.06.2022
Nišlija Ž. R. (36) teško je povređen danas oko 15.30 časova ispred svoje kuće u Ulici Ljubomira Nikolića u ovom gradu kada ga je više puta izbo njegov vršnjak N. N. Prema nezvaničnim saznanjima, obojica su bivši muževi iste žene, pa se sumnja… »
Detalji brutalnog napada u Nišu: Žrtvi deo sečiva ostao u glavi

Detalji brutalnog napada u Nišu: Žrtvi deo sečiva ostao u glavi

Nova 06.06.2022
Bečljika Anica Đaković, prva je priskočila u pomoć Nišliji Ž.R. (36) koji je danas oko 15.30 sati izboden nožem ispred svoje kuće u ulici Ljubomira Nikolića. Devojka, inače Bosanka poreklom, iskoristila je svoje iskustvo stečeno na poslovima… »
Bio je sav krvav, brinuo se za sina: Stjuardesa prva priskočila u pomoć izbodenom Nišliji

Bio je sav krvav, brinuo se za sina: Stjuardesa prva priskočila u pomoć izbodenom Nišliji

Kurir 06.06.2022
- Uzela sam gazu, zaustavila krv i pritiskala ranu dok Hitna pomoć nije stigla. Kada je medicinska ekipa stigla, htela sam da odem, ali su me oni zamolili da pritiskam ranu dok ga ne stave na nosila – opisuje Anica stravičan događaj kome je… »
Stjuardesa prva priskočila u pomoć izbodenom Nišliji: "Bio je sav krvav, brinuo se za sinčića"

Stjuardesa prva priskočila u pomoć izbodenom Nišliji: "Bio je sav krvav, brinuo se za sinčića"

Telegraf 06.06.2022
- Uzela sam gazu, zaustavila krv i pritiskala ranu dok Hitna pomoć nije stigla. Kada je medicinska ekipa stigla, htela sam da odem, ali su me oni zamolili da pritiskam ranu dok ga ne stave na nosila – opisuje Anica stravičan događaj kome je… »
Krvoproliće u Nišu zbog ljubomore: Muškarac izbo bivšeg muža svoje bivše žene

Krvoproliće u Nišu zbog ljubomore: Muškarac izbo bivšeg muža svoje bivše žene

Nova 06.06.2022
Nišlija Ž. P. (36) teško je povređen kada ga je, ispred njegove kuće napadao njegov vršnjak N.N. (36) koji je pobegao sa mesta napada ali je ubrzo uhapšen. Kako Nova.rs nezvanično saznaje, Ž.Š. je uboden nekoliko puta, a motiv napada je… »

Vesti dana »