Повезане вести

„Да је неко од нас урадио што и Надал, оптужили би га за допинг“

„Да је неко од нас урадио што и Надал, оптужили би га за допинг“

Н1 Инфо 07.06.2022
Француски бициклиста Гијом Мартен зачуђен је изјавом Рафаела Надала да је примио много ињекција током Ролан Гароса како би умртвио живце и могао да игра на турниру који је на крају и освојио. Шпанац је на путу до 14. трофеја у… »
Рафа о честитки Федерера: Имамо посебна осећања

Рафа о честитки Федерера: Имамо посебна осећања

Спорт клуб 07.06.2022
Шпанац Рафаел Надал (не)очекивано је после тријумфа на Аустралија Опену у престоници Француске освојио и други овосезонски Грен слем трофеј и потвдио да је и даље неприкосновен на париској пљаци. Рафа је победом против Каспера… »
Надал: Баш ме брига ако Новак стигне до 23 гренд слема

Надал: Баш ме брига ако Новак стигне до 23 гренд слема

Вести онлине 07.06.2022
Рафаел Надал је после освајања рекордне 22. гренд слем титуле открио да не брине уколико га Новак Ђоковиц́ престигне, а и сам верује да то лако може да се догоди. Надалов тријумф у Паризу је историјски не само из аспекта што је… »
Пеп Гвардиола: Рафаел Надал без сумње најбољи спортиста у историји Шпаније

Пеп Гвардиола: Рафаел Надал без сумње најбољи спортиста у историји Шпаније

Данас 07.06.2022
Након што се Рафаел Надал вратио у Шпанију после још једног освојеног Ролан Гароса, тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је Рафаел Надал без сумње најбољи спортиста у историји Шпаније. „Очигледно је да је оно што… »
Надал изненадио изјавом: ‘Сматрам се нормалним ликом, знам да ће освојити више гренд слемова од мене’

Надал изненадио изјавом: ‘Сматрам се нормалним ликом, знам да ће освојити више гренд слемова од мене’

Хот спорт 07.06.2022
Шпанац не размишља о ривалима. Рафаел Надал је недавно стигао до 14. пехара на Ролан Гаросу, чиме је повећао рекорд на том турниру, а уједно обезбедио и 22. гренд слем титулу у каријери, те побегао за две Новаку Ђоковићу и… »
"Искрено, баш ме брига ако Ђоковић то уради!" Надал поручио: Ја нисам опседнут, један рекорд не могу да оборе!

"Искрено, баш ме брига ако Ђоковић то уради!" Надал поручио: Ја нисам опседнут, један рекорд не могу да оборе!

Мондо 07.06.2022
Надал верује у себе, чак иако рекорд о гренд слем титулама не буде његов. Надал верује у себе, чак иако рекорд о гренд слем титулама не буде његов. Рафаел Надал добио је важан аргумент у трци за најбољег тенисера свих времена… »
„Баш ме брига шта ће Новак урадити“: Надал одговорио на питање о Ђоковићу

„Баш ме брига шта ће Новак урадити“: Надал одговорио на питање о Ђоковићу

Нова 07.06.2022
Шпанац не хаје ако га престгну. Рафаел Надал наставио је да помера границе и својом 14. титулом на Ролан Гаросу само још виђе повећао рекорд у Паризу. Он је уједно дошао до 22. гренд слем титуле чиме је побегао Новаку Ђоковићу и… »
Надале, какве игре То играш? "Не занима ме хоће ли Ђоковић имати више гренд слем титула"

Надале, какве игре То играш? "Не занима ме хоће ли Ђоковић имати више гренд слем титула"

Вечерње новости 06.06.2022
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал освојио је 14. пут Ролан Гарос, а у опширном интервјуу говорио је о плановима. ФОТО: АП Шпанац је након трофеја освојеног у Паризу говорио за "Си-Ен-Ен". - Одувек сам себе сматрао нормалним ликом… »

Вести дана »