Повезане вести

Вера Чукић: После десет година неиграња, подсетили сте ме на срећне дане

Вера Чукић: После десет година неиграња, подсетили сте ме на срећне дане

Н1 Инфо 07.06.2022
Дан Југословенске кинотеке свечано је обележен синоћ уручивањем награда Златни печат, које су ове године добили драмска уметница Вера Чукић и директор фотографије Предраг Пега Поповић, као и отварањем 24. Фестивала нитратног… »
После 10 година неиграња награда Вери Чукић

После 10 година неиграња награда Вери Чукић

Нова 07.06.2022
Југословенска кинотека синоћ је уручила награде "Златни печат" глумици Вери Чукић и директору фотографије Предрагу Пеги Поповићу. На свечаности поводом Дана Кинотеке у њеном седишту отворен је и 24. Фестивал нитратног фима који… »
Златни печат Југословенске кинотеке свечано уручен Вери Чукић и Предрагу Поповићу

Златни печат Југословенске кинотеке свечано уручен Вери Чукић и Предрагу Поповићу

Данас 07.06.2022
„Ово је дивна награда, јер она у мени буди многа сећања и сентиментално ме јако потреса, изјавила је легендарна глумица на церемонији на којој је синоћ свечано обележен Дан Југословенске кинотеке, 6. јун, и отворен 24. Фестивал… »
Награде за чукићеву и поповића: На свечаности у Југословенској кинотеци уручено признање "Златни печат"

Награде за чукићеву и поповића: На свечаности у Југословенској кинотеци уручено признање "Златни печат"

Вечерње новости 07.06.2022
ЈУГОСЛОВЕНСКА кинотека синоћ је уручила награду "Златни печат" глумици Вери Чукић и директору фотографије Предрагу Пеги Поповићу. Фото: Тањуг На свечаности која је организована поводом 73. рођендана ове установе, у њеном… »

Вести дана »