Повезане вести

Декан Архитектонског факултета огласио се поводом прича о сексуалном узнемиравању: Стигла је и прва пријава

Декан Архитектонског факултета огласио се поводом прича о сексуалном узнемиравању: Стигла је и прва пријава

Телеграф 07.06.2022
"Ми имамо правни основ да по правилнику за сексуално узнемиравање који постоји на факултету отпочнемо процедуру" Декан Архитектонског факултета, Владимир Лојаница, рекао је шта ће ова установа да уради поводом оптужби о… »
Ексклузивно: Декан Архитектонског на Нова С о суспензији доцента-манијака

Ексклузивно: Декан Архитектонског на Нова С о суспензији доцента-манијака

Нова 07.06.2022
Поводом пријава за сексуално злостављање студенткиња на Архитектонском факултету у Београду, декан Владимир Лојаница рекао је за "Пробуди се" на телевизији Нова С да се очекује да ускоро полицијски органи истраже цео случај… »
"Ништа нисам знао, сазнао сам у суботу": Декан Архитектонског факултета о оптужбама студенткиња: Разговарао сам са поменутим…

"Ништа нисам знао, сазнао сам у суботу": Декан Архитектонског факултета о оптужбама студенткиња: Разговарао сам са поменутим…

Блиц 07.06.2022
Поводом серије анонимних исповести студената Архитектонског факултета у Београду, у којима се прича о сексуалном узнемиравању од стране одређених предавача декан факултета Владимир Лојаница први пут у јавности каже да није знао… »

Вести дана »