Повезане вести
Курир у поседу преписке Душице Грабовић и задругарке! Дија све слагала по уласку у ријалити, преварила певачицу за огроман…
Курир 07.06.2022
Задругарка Дија Костић је недавно ушла у ријалити, а сада ју је певачица Душица Грабовић раскринкала. Наиме, Диа је приликом уласка у ријалити рекла да је на њој "све купљено", а заправо - није. Задругарка је добила од Душице… »
Наплатићу јој 1.000 € јер није рекла да сам је обукла! Душица Грабовић бесна на задругарку: Мени је то страшно!
Мондо 07.06.2022
Певачица Душица Грабовић кометарисала је учеснике Задруге, а посебно је имала шта да каже за Дију Костић. Певачица Душица Грабовић кометарисала је учеснике Задруге, а посебно је имала шта да каже за Дију Костић. Душица Грабовић… »
"Узећу јој: 1.000 евра" Душица Грабовић кивна на задругарку, једва чека да се обрачунају: Није испоштовала договор
Блиц 07.06.2022
Певачица Душица Грабовић коментарисала је ријалити учеснике. Највише пажње дала је Дији Костић за коју Душица каже да ће се са њом обрачунати одмах по њеном изласку. - Морам да кажем нешто што ме је највише повредило и… »
Вести дана »
Суснежица у Београду: Уз кишу промичу и прве пахуље! Али прави снег тек ће почети да пада, ево и када тачно
Курир пре 14 минутајош 20 повезаних
Алимпијевићеви "орлови" против Швајцарске започињу пут ка Мундобаскету (19.00, РТС1)
РТС пре 49 минутајош 11 повезаних
Полиција: нема назнака о другим осумњиченима за напад на гардисте испред Беле куће
Политика пре 6 сатијош 8 повезаних
Колико буџет кошта повећање пензија: Пензионерима у просеку 6.174 динара више
Форбес пре 44 минутајош 1 повезана
Данас су Божићне покладе, дан уочи Божићног поста: Ове недеље не праве се свадбе ни веридбе, не зајми новац
Телеграф пре 44 минутајош 6 повезаних