Povezane vesti
Kurir u posedu prepiske Dušice Grabović i zadrugarke! Dija sve slagala po ulasku u rijaliti, prevarila pevačicu za ogroman…
Kurir 07.06.2022
Zadrugarka Dija Kostić je nedavno ušla u rijaliti, a sada ju je pevačica Dušica Grabović raskrinkala. Naime, Dia je prilikom ulaska u rijaliti rekla da je na njoj "sve kupljeno", a zapravo - nije. Zadrugarka je dobila od Dušice Grabović haljinu… »
Naplatiću joj 1.000 € jer nije rekla da sam je obukla! Dušica Grabović besna na zadrugarku: Meni je to strašno!
Mondo 07.06.2022
Pevačica Dušica Grabović kometarisala je učesnike Zadruge, a posebno je imala šta da kaže za Diju Kostić. Pevačica Dušica Grabović kometarisala je učesnike Zadruge, a posebno je imala šta da kaže za Diju Kostić. Dušica Grabović koja je… »
"Uzeću joj: 1.000 evra" Dušica Grabović kivna na zadrugarku, jedva čeka da se obračunaju: Nije ispoštovala dogovor
Blic 07.06.2022
Pevačica Dušica Grabović komentarisala je rijaliti učesnike. Najviše pažnje dala je Diji Kostić za koju Dušica kaže da će se sa njom obračunati odmah po njenom izlasku. - Moram da kažem nešto što me je najviše povredilo i pogodilo. Devojka… »
Vesti dana »
Veštačka inteligencija ili Zobenica „stasom i glasom“: Stručnjak tvrdi – nemoguće da AI napravi tako autentičan snimak
N1 Info pre 1 satjoš 111 povezana
Sneg će tek zavejati: Ove predele Srbije očekuje i više od 30 centimetara
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih
U Srbiji preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 21 povezana
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih