Povezane vesti
Kurir u posedu prepiske Dušice Grabović i zadrugarke! Dija sve slagala po ulasku u rijaliti, prevarila pevačicu za ogroman…
Kurir 07.06.2022
Zadrugarka Dija Kostić je nedavno ušla u rijaliti, a sada ju je pevačica Dušica Grabović raskrinkala. Naime, Dia je prilikom ulaska u rijaliti rekla da je na njoj "sve kupljeno", a zapravo - nije. Zadrugarka je dobila od Dušice Grabović haljinu… »
Naplatiću joj 1.000 € jer nije rekla da sam je obukla! Dušica Grabović besna na zadrugarku: Meni je to strašno!
Mondo 07.06.2022
Pevačica Dušica Grabović kometarisala je učesnike Zadruge, a posebno je imala šta da kaže za Diju Kostić. Pevačica Dušica Grabović kometarisala je učesnike Zadruge, a posebno je imala šta da kaže za Diju Kostić. Dušica Grabović koja je… »
"Uzeću joj: 1.000 evra" Dušica Grabović kivna na zadrugarku, jedva čeka da se obračunaju: Nije ispoštovala dogovor
Blic 07.06.2022
Pevačica Dušica Grabović komentarisala je rijaliti učesnike. Najviše pažnje dala je Diji Kostić za koju Dušica kaže da će se sa njom obračunati odmah po njenom izlasku. - Moram da kažem nešto što me je najviše povredilo i pogodilo. Devojka… »
Vesti dana »

Da li je akademska godina konačno propala? 9. jun bio poslednja šansa za povratak na nastavu, rektoru i dekanima važan samo upis brucoša
Kurir pre 24 minutajoš 42 povezane

Predstavnici više od 150 zemalja u Beogradu na sastanku za EXPO 2027
Al Jazeera pre 24 minutajoš 62 povezane

Broj ubijenih u školi u Gracu porastao na 10, pored napadača koji je izvršio samoubistvo
Novi magazin pre 23 minutajoš 122 povezane

Uhapšen muškarac koji je napao policajca tokom blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu
Nedeljnik pre 50 minutajoš 19 povezanih

SNS je odnela pobedu na lokalnim izborima: Šta su pokazali ovi izbori i šta mogu da znače za budućnost?
Euronews pre 19 minutajoš 35 povezanih