Повезане вести

Медведев: “Они су гадови и изроди, док сам жив, учинићу све да нестану”

Медведев: “Они су гадови и изроди, док сам жив, учинићу све да нестану”

Вести онлине 07.06.2022
Дмитриј Медведев, заменик председника Савета безбедности Русије, јутрос је на “Телеграму” објавио пост. “Често ме питају зашто су моје објаве у Телеграму тако грубе. Одговор је да их мрзим. Они су гадови и изроди. Они желе смрт… »
Медведев: Мрзим их, они су копилад и олош, чинићу све што могу да нестану

Медведев: Мрзим их, они су копилад и олош, чинићу све што могу да нестану

Радио 021 07.06.2022
Један од најближих сарадника руског председника, Дмитриј Медведев, оштро је данас критиковао противнике Москве. То је учинио необично грубим језиком, одражавајући све веће тензије између Русије и Запада у време рата у Украјини… »
Медведев о „непријатељима Москве“: Мрзим их, они су копилад и олош

Медведев о „непријатељима Москве“: Мрзим их, они су копилад и олош

Н1 Инфо 07.06.2022
Један од најближих сарадника руског председника Дмитриј Медведев, оштро је критиковао противнике Москве и то необично грубим језиком, одражавајући све веће тензије између Русије и Запада у време рата у Украјини. „Мрзим их. Они су… »
Најжешћа изјава медведева икада: Мрзим их! Они су шљам и изроди!

Најжешћа изјава медведева икада: Мрзим их! Они су шљам и изроди!

Правда 07.06.2022
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев објаснио је грубост своје реторике у Телеграм каналу мржњом према онима који желе да униште Русију. '’Људи ме често питају зашто су моје објаве на Телеграму тако… »
„Мрзим их, учинићу све да нестану“: Најстрашнија претња Медведева до сад

„Мрзим их, учинићу све да нестану“: Најстрашнија претња Медведева до сад

Нова 07.06.2022
Дмитриј Медведев, дугогодишњи савезник руског председника Владимира Путина и актуелни заменик председника Савета безбедности Русије поново је упутио оштру претњу преко друштвених мрежа. Иако није никога директно поменуо, нагађа… »

Вести дана »