Povezane vesti
Mihajlović: Niko ne treba da brani Vučića od mene, nije prvi put da me napadaju
N1 Info 07.06.2022
Niko ne treba da brani Aleksandra Vučića od mene, poručila je potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, komentarišući napade na nju u medijima i rekla da "radi za svoju državu najbolje što može" i da "nije uradila ništa… »
Mihajlović: Niko ne treba da brani Vučića od mene
Novi magazin 07.06.2022
Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas, komentarišući medijske napade, da nije uradila ništa pogrešno kada je odgovorila na "pitanje jednog medija", odnosno dnevnog lista Nova. "Nije prvi put da… »
Mihajlović poručila: „Niko ne treba da brani Vučića od mene“
Nova 07.06.2022
Niko ne tereba da brani Aleksandra Vučića od mene, poručila je danas potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, komentarišući napade na nju u medijima i rekla da "radi za svoju državu najbolje što može" i da "nije uradila… »
Vesti dana »
Ovo su mladići koji su poginuli kod Banje Koviljače: vatrogasci sekli smrskani automobil kako bi izvukli tela
Mondo pre 41 minutajoš 30 povezanih
Skandal na sahrani ajatolaha Alija Hamneija: Sin naslednik se nije pojavio, sumnja se na ovaj razlog
Mondo pre 2 satajoš 39 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Međusobni udari na aerodrome: Rusija gađala ukrajinska čvorišta, Kijev ciljao rusku bazu i skladišta municije na Krimu
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Kako ih nije sramota? Fiba već otpisala Srbiju – „SAD ima još samo jednu prepreku…!“
Hot sport pre 2 satajoš 28 povezanih