Povezane vesti
Jovana Jeremić: Pali me da šaljem perverzne poruke partneru
Nova 07.06.2022
Voditeljka šokirala izjavama o svojoj intimi. Voditeljka Jovana Jeremić svojim ponašanjem redovno šokira, a sada je bez ustručavanja odgovorila na provokativno pitanje. Naime, ona je otkrila koliko je perverzna i šta je pali. "Da, ja sam zdravo… »
Zdravo sam perverzna: Jovana Jeremić stalno priča šta očekuje od muškarca, a evo šta ona zna u krevetu! Sa njom nema dosade…
Kurir 07.06.2022
Voditeljka Jovana Jeremić stvarno zna da zaintrigira kada je reč o njenom privatnom životu. Jovana često otkriva šta voli kod muškaraca, a ovaj put je sebe stavila u prvi plan. Voditeljku su pitali šta voli od "aktivnosti" u krevetu i ona je kao iz topa… »
Pali me Da mu bezobrazno pričam tokom intimnog čina! Jovana Jeremić otkrila detalje iz kreveta - "Zdravo sam perverzna"
Mondo 07.06.2022
Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku i tome da uvek iskreno odgovori na svako pitanje ma koje vrste bilo, a tako je bilo i sada. Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku i tome da uvek iskreno odgovori na svako… »
Vesti dana »
Stižu nam zahlađenje i jak vetar, sneg moguć i u nizijama: Meterolog najavljuje veliku promenu nakon Sretenja
Pravda pre 2 satajoš 31 povezana
Partizan obradovao svoje pristalice: Crno-beli omogućili besplatan ulaz za određeni deo navijača na derbi sa Dubaijem
Kurir pre 41 minutajoš 39 povezanih
Ovo su svi čekali! Oglasila se sestra Lindzi Von! Karin uputila dramatičnu poruku: Poslednja stvar koju smo želeli da vidimo...
Kurir pre 6 minutajoš 70 povezanih
MUP upozorava na nove prevare putem aplikacije WhatsApp
Serbian News Media pre 5 satijoš 26 povezanih
Vladajuća koalicija pod palicom premijerke Takaići odnela veliku pobedu na izborima u Japanu
RTS pre 2 satajoš 22 povezane