Повезане вести
"Србија не може бити понижена да би била део ЕУ" Вучевић присуствовао конференцији "Европска унија као избор"
Србија данас 07.06.2022
Вучевић је подвукао да Србија поштује територијални интегритет Украјине. Градоначелник Новог сада Милош Вучевић присуствовао је на конференцији "Европска унија као стратешки избор – искуства Србије и Румуније" и анализирао… »
Србија не може бити понижена да би постала део ЕУ
Курир 07.06.2022
На конференцији "Европска унија као стратешки избор - искуства Србије и Румуније" анализирао сам искуство Србије у процесу евроинтеграција и изнео са чиме се све сусрећемо на том путу, саопштио је градоначелник Новог Сада Милош… »
Вучевић: Недвосмислено стремимо ка ЕУ, али и наша позиција мора бити уважена
Дневник 07.06.2022
„На конференцији "Европска унија као стратешки избор - искуства Србије и Румуније" анализирао сам искуство Србије у процесу евроинтеграција и изнео са чиме се све сусрећемо на том путу“, наводи се на Инстаграм налогу… »
Вучевић: Тешко је и да не повежемо питање санкција Русији и сутра некој другој чланици СБ са питањем КиМ
Србија данас 07.06.2022
Објаснио сам колико је тешка позиција Србије, а сложићете се да јој никад није било лако, почев од питања граница, рекао је Милош Вучевић. На конференцији "Европска унија као стратешки избор - искуства Србије и Румуније"… »
Вести дана »
ДС о случају министра Селаковића: Влада Србије јавно показала да за њих закон не важи
Н1 Инфо пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић телефоном разговарао са Орбаном о енергетској ситуацији у Србији
Бета пре 31 минутајош 40 повезаних
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 6 минутајош 38 повезаних
УЖИВО: Испливали детаљи, шта је Жељко рекао, чека се тренинг
Спорт клуб пре 16 минутајош 67 повезаних
Лепе вести за пензионере: Огњеновић: Просечна децембарска пензија биће већа за око 6.000 динара од садашње
Вечерње новости пре 1 сатјош 19 повезаних