Povezane vesti
Evo kome je baka dala isprošen novac za bolesnog sina, košarkašica ostala u šoku: Bilo me sramota, htela sam ja njoj da dam…
Kurir 07.06.2022
Snimak bake koja prosi u Knez Mihailovoj, a onda od toga odvaja novac i daje ga za bolesno dete, preplavio je juče sve društvene mreže. Baka velikog srca novac ubacuje u kutiju, a ženski glas je moli da to ne radi, da će ona dati umesto nje. Danas smo… »
Novac za bolesno dete baka iz Kneza stavila u kutiju Milice Dabović: Htela sam ja njoj da dam, nije bilo šanse
Telegraf 07.06.2022
- Ja facinirana, šokirana, vidim da ima malo para, bilo me sramota - kaže Milica za Telegraf.rs. Snimak bake koja prosi u Knez Mihailovoj, a onda od toga odvaja novac i daje ga za bolesno dete, preplavio je juče sve društvene mreže. Baka velikog srca… »
Vesti dana »

Tramp sada traži mirovni plan za Ukrajinu, ne pominje više primirje
Beta pre 50 minutajoš 27 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 11 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz pad temperature
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 37 povezanih