Povezane vesti

Odbijena žalba Alekseja Navaljnog na oznaku da je sklon terorizmu

Odbijena žalba Alekseja Navaljnog na oznaku da je sklon terorizmu

N1 Info 07.06.2022
Sudsko veće u Rusiji je odbilo žalbu lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnija na raniju odluku zatvorskih vlasti u kojoj se navodi da je Navaljni "sklon činjenju krivičnih dela terorističke ili ekstremističke prirode". Navaljniju su prvo izrečene… »
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni izgubio žalbu: Ostaje "terorista"

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni izgubio žalbu: Ostaje "terorista"

Telegraf 07.06.2022
Brinuo sam da će tražiti da ljubim Putinov portret i učim citate Medvedeva, izjavio je ruski opozicionar. Ruski opozicionar Aleksej Navaljni, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, danas je izgubio sudsku žalbu u kojoj je osporio odluku… »
Navaljni izgubio žalbu na odluku Kazneno-popravnog zavoda da ga etiketira kao 'sklon terorizmu'

Navaljni izgubio žalbu na odluku Kazneno-popravnog zavoda da ga etiketira kao 'sklon terorizmu'

Slobodna Evropa 07.06.2022
Zatvoreni ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni izgubio je žalbu na odluku vlasti da ga označi kao "osobu sklonu da počini zločine terorističke ili ekstremističke prirode". Sud u Vladimirskoj oblasti, oko 100 kilometara istočno od Moskve… »
Navaljni izgubio sudsku žalbu - ostaje "terorsta ili ekstremista"

Navaljni izgubio sudsku žalbu - ostaje "terorsta ili ekstremista"

Euronews 07.06.2022
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, danas je izgubio sudsku žalbu u kojoj je osporio odluku zatvorskih zvaničnika da ga označe kao "sklonog da počini zločine koji su terorističke ili ekstremističke… »
Odbijena Navaljnijeva žalba na oznaku za terorizam

Odbijena Navaljnijeva žalba na oznaku za terorizam

Novi magazin 07.06.2022
Sudsko veće u Rusiji danas je dobilo žalbu lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnija na raniju odluku zatvorskih vlasti u kojoj se navodi da je Navaljni "sklon činjenju krivičnih dela terorističke ili ekstremističke prirode". Navaljniju su prvo… »
Odbili žalbu navaljnog: Ruski opozicionar označen kao "terorista": Bio sam zabrinut da će tražiti od mene da ljubim potrete…

Odbili žalbu navaljnog: Ruski opozicionar označen kao "terorista": Bio sam zabrinut da će tražiti od mene da ljubim potrete…

Blic 07.06.2022
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, danas je izgubio sudsku žalbu u kojoj je osporio odluku zatvorskih zvaničnika da ga označe kao "sklonog da počini zločine koji su terorističke ili ekstremističke… »
Navaljni: Zabrinuo sam se da će mi tražiti da poljubim Putinovu sliku

Navaljni: Zabrinuo sam se da će mi tražiti da poljubim Putinovu sliku

Nova 07.06.2022
Sudsko veće u Rusiji danas je dobilo žalbu lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnija na raniju odluku zatvorskih vlasti u kojoj se navodi da je Navaljni „sklon činjenju krivičnih dela terorističke ili ekstremističke prirode“. Navaljniju su prvo… »

Vesti dana »