Повезане вести

Одбијена жалба Алексеја Наваљног на ознаку да је склон тероризму

Одбијена жалба Алексеја Наваљног на ознаку да је склон тероризму

Н1 Инфо 07.06.2022
Судско веће у Русији је одбило жалбу лидера руске опозиције Алексеја Наваљнија на ранију одлуку затворских власти у којој се наводи да је Наваљни "склон чињењу кривичних дела терористичке или екстремистичке природе"… »
Руски опозиционар Алексеј Наваљни изгубио жалбу: Остаје "терориста"

Руски опозиционар Алексеј Наваљни изгубио жалбу: Остаје "терориста"

Телеграф 07.06.2022
Бринуо сам да ће тражити да љубим Путинов портрет и учим цитате Медведева, изјавио је руски опозиционар. Руски опозиционар Алексеј Наваљни, који се налази на издржавању затворске казне, данас је изгубио судску жалбу у којој је… »
Наваљни изгубио жалбу на одлуку Казнено-поправног завода да га етикетира као 'склон тероризму'

Наваљни изгубио жалбу на одлуку Казнено-поправног завода да га етикетира као 'склон тероризму'

Слободна Европа 07.06.2022
Затворени руски опозициони политичар Алексеј Наваљни изгубио је жалбу на одлуку власти да га означи као "особу склону да почини злочине терористичке или екстремистичке природе". Суд у Владимирској области, око 100 километара… »
Наваљни изгубио судску жалбу - остаје "терорста или екстремиста"

Наваљни изгубио судску жалбу - остаје "терорста или екстремиста"

Еуроневс 07.06.2022
Руски опозиционар Алексеј Наваљни, који се налази на издржавању затворске казне, данас је изгубио судску жалбу у којој је оспорио одлуку затворских званичника да га означе као "склоног да почини злочине који су терористичке или… »
Одбијена Наваљнијева жалба на ознаку за тероризам

Одбијена Наваљнијева жалба на ознаку за тероризам

Нови магазин 07.06.2022
Судско веће у Русији данас је добило жалбу лидера руске опозиције Алексеја Наваљнија на ранију одлуку затворских власти у којој се наводи да је Наваљни "склон чињењу кривичних дела терористичке или екстремистичке природе"… »
Одбили жалбу наваљног: Руски опозиционар означен као "терориста": Био сам забринут да ће тражити од мене да љубим потрете…

Одбили жалбу наваљног: Руски опозиционар означен као "терориста": Био сам забринут да ће тражити од мене да љубим потрете…

Блиц 07.06.2022
Руски опозиционар Алексеј Наваљни, који се налази на издржавању затворске казне, данас је изгубио судску жалбу у којој је оспорио одлуку затворских званичника да га означе као "склоног да почини злочине који су терористичке или… »
Наваљни: Забринуо сам се да ће ми тражити да пољубим Путинову слику

Наваљни: Забринуо сам се да ће ми тражити да пољубим Путинову слику

Нова 07.06.2022
Судско веће у Русији данас је добило жалбу лидера руске опозиције Алексеја Наваљнија на ранију одлуку затворских власти у којој се наводи да је Наваљни „склон чињењу кривичних дела терористичке или екстремистичке природе“… »

Вести дана »