Povezane vesti
Preživela erupciju vulkana, ali ostala bez najmilijih: Žena Hrabrost skinula masku sa lica nakon dve godine i pokazala pravo…
Kurir 07.06.2022
Žena koju zovu "lice hrabrosti", Stefani Brovit (Stephanie Browitt), jedina preživela u eksploziji vulkana u kojoj su poginuli njen tata i sestra, skinula je masku 30 meseci nakon što je zadobila užasne opekotine na 70 odsto tela. Dve i po godine pošto… »
Preživela je erupciju vulkana i prvi put pokazala svoje lice bez zavoja: "Osetila sam kako mi se lice topi, mislila sam da ću…
Blic 07.06.2022
Stefani Brovit (26) je 2019. godine bila je jedna od pedesetak turista na Belom ostrvu na Novom Zelandu kada je vulkan eruptirao. Na tom putovanju izgubila je oca i sestru i zadobila teške opekotine na 70 posto svog tela, a zastrašujuće iskustvo koje joj… »
Vesti dana »

Prijemni ispiti na Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu za školsku 2025/26. godinu uz različite trendove u broju prijava
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, povećan rizik od požara i opasnost na radu, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 61 povezana

"Delije" ne mogu da dođu sebi! Vanredno saopštenje navijača Crvene zvezde posle onog što se desilo na Marakani (video)
Večernje novosti pre 9 minutajoš 30 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama, ranjenima i diplomatskim tenzijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Prvenac odbojkaša Srbije na EP: Nakon velike borbe pala Mađarska, sledi Turska
Dnevnik pre 25 minutajoš 56 povezanih