Povezane vesti
Preživela erupciju vulkana, ali ostala bez najmilijih: Žena Hrabrost skinula masku sa lica nakon dve godine i pokazala pravo…
Kurir 07.06.2022
Žena koju zovu "lice hrabrosti", Stefani Brovit (Stephanie Browitt), jedina preživela u eksploziji vulkana u kojoj su poginuli njen tata i sestra, skinula je masku 30 meseci nakon što je zadobila užasne opekotine na 70 odsto tela. Dve i po godine pošto… »
Preživela je erupciju vulkana i prvi put pokazala svoje lice bez zavoja: "Osetila sam kako mi se lice topi, mislila sam da ću…
Blic 07.06.2022
Stefani Brovit (26) je 2019. godine bila je jedna od pedesetak turista na Belom ostrvu na Novom Zelandu kada je vulkan eruptirao. Na tom putovanju izgubila je oca i sestru i zadobila teške opekotine na 70 posto svog tela, a zastrašujuće iskustvo koje joj… »
Vesti dana »
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 3 satajoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana