Povezane vesti
Latinka Perović: Đinđićevo ubistvo je naš najveći nacionalni poraz
Nova 08.06.2022
Maj je posvećen borbi protiv fašizma. Nekako se nametnulo da krenemo od toga da li je pobeđena ta pošast… Naravno, fašizam je pobeđen u Drugom svetskom ratu. Vojno, politički, pa i moralno, ali, nažalost, ideje fašizma se vraćaju i one su uvek deo nekog… »
Latinka Perović: Srbi kao da veruju da se na Kosovu ništa nije desilo, da je isto stanje kao pre 30 ili 50 godina
Danas 08.06.2022
Sa Latinkom Perović razgovarao sam u njenom domu u Beogradu. Maj je posvećen borbi protiv fašizma. Nekako se nametnulo da krenemo od toga da li je pobeđena ta pošast… Naravno, fašizam je pobeđen u Drugom svetskom ratu. Vojno, politički, pa i moralno… »
Vesti dana »
Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
RTV pre 1 satjoš 53 povezane
Ana Brnabić u Briselu: Neka mi Savet Evrope objasni šta je problem sa slobodom medija u Srbiji
Sputnik pre 1 satjoš 24 povezane
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 1 satjoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 42 povezane