Povezane vesti
Uznemirujući mejl stigao na adrese više beogradskih škola
Moj Novi Sad 08.06.2022
Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola. Kako saznaje "Danas", dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobilo je više osnovnih i srednjih škola… »
Vesić: Dojave o bombama deo specijalnog rata protiv Srbije
Danas 08.06.2022
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su 174 osnovne škole na teritoriji grada, 97 srednjih škola, 78 isturenih odeljenja i 42 specijalne škole danas primile anonimne dojave o postavljenim eksplozivnim napravama. Policija je… »
Nove dojave o bombama, primilo ih skoro 400 škola! Vesić: Ovo je deo specijalnog rata, ekstremisti bi da zaustave Beograd!
Kurir 08.06.2022
Povodom dojava o postavljenim bombama u beogradskim školama oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. - Prema informacijama kojima raspolaže Gradski štab za vanredne situacije, primljene su anonimne dojave da su postavljene eksplozivne… »
Ministarstvo prosvete: Dojave o postavljenim bombama u više od 200 škola
Nova 08.06.2022
Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, prema trenutnim informacijama iz Školske uprave Beograd, stigle su na imejl adrese 148 osnovnih i 66 srednjih škola u Beogradu. Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici će biti… »
„Ja nemam budućnost, imam oružje“: Uznemirujući mejl stigao na adrese više škola u Beogradu
Danas 08.06.2022
Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola, saznaje „Danas“. „Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda… »
„Ja nemam budućnost, imam oružje“: Jeziv mejl stigao na adrese škola u Beogradu
Nova 08.06.2022
Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola, saznaje "Danas". „Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti… »
Vesti dana »
Od Novog Sada do Niša: Studenti blokiraju fakultete "do ispunjenja zahteva"
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 5 satijoš 45 povezanih
BLOG Dvočasovna blokada u Beogradu na vodi: Na protestu ponovo incidenti sa maskiranim ljudima koji napadaju i prete okupljenima, uhapšena petorica
Nova pre 49 minutajoš 22 povezane
Šok, ali ne i trema, Jovanović zadovoljan debitantskim trijumfom: "Partizan ne može bez svoje dece!"
Sportske.net pre 1 satjoš 23 povezane