Povezane vesti
Uznemirujući mejl stigao na adrese više beogradskih škola
Moj Novi Sad 08.06.2022
Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola. Kako saznaje "Danas", dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobilo je više osnovnih i srednjih škola širom… »
Vesić: Dojave o bombama deo specijalnog rata protiv Srbije
Danas 08.06.2022
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su 174 osnovne škole na teritoriji grada, 97 srednjih škola, 78 isturenih odeljenja i 42 specijalne škole danas primile anonimne dojave o postavljenim eksplozivnim napravama. Policija je na… »
Nove dojave o bombama, primilo ih skoro 400 škola! Vesić: Ovo je deo specijalnog rata, ekstremisti bi da zaustave Beograd!
Kurir 08.06.2022
Povodom dojava o postavljenim bombama u beogradskim školama oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. - Prema informacijama kojima raspolaže Gradski štab za vanredne situacije, primljene su anonimne dojave da su postavljene eksplozivne… »
Ministarstvo prosvete: Dojave o postavljenim bombama u više od 200 škola
Nova 08.06.2022
Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, prema trenutnim informacijama iz Školske uprave Beograd, stigle su na imejl adrese 148 osnovnih i 66 srednjih škola u Beogradu. Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici će biti vraćeni… »
„Ja nemam budućnost, imam oružje“: Uznemirujući mejl stigao na adrese više škola u Beogradu
Danas 08.06.2022
Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola, saznaje „Danas“. „Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da… »
„Ja nemam budućnost, imam oružje“: Jeziv mejl stigao na adrese škola u Beogradu
Nova 08.06.2022
Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola, saznaje "Danas". „Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da… »
Vesti dana »

uživo Privedeni studenti i građani, ima i povređenih, protest podrške studentu Nikoli Marčetiću
NIN pre 29 minutajoš 52 povezane

Povređen policajac, oštećeno vozilo: Oglasio se MUP nakon sukoba sa demonstrantima u Bulevaru kralja Aleksandra
Blic pre 4 minutajoš 50 povezanih

Evropa gori: Toplotni talasi ruše rekorde - kako preživeti ekstremne temperature
Euronews pre 59 minutajoš 43 povezane

Poslednja objava dioga žote tera suze na oči! Jedan detalj slomiće srce svakoga na planeti! Reči koje kidaju dušu! (video)
Kurir pre 59 minutajoš 65 povezanih