Povezane vesti
Voja Nedeljković mora na operaciju! Godinama se muči s ozbiljnim problemom, a supruga Maja mu je najveća podrška
Mondo 08.06.2022
Voditelj Zvezda Granda otkrio je s kojim zdravstvenim problemom se bori već nekoliko godina. Voditelj Zvezda Granda otkrio je s kojim zdravstvenim problemom se bori već nekoliko godina. Voditelj Vojislav Voja Nedeljković, koji godinama unazad vodi… »
Voja Nedeljković mora na ozbiljnu operaciju: Dugo se bori sa problemom, supruga je sve vreme uz njega
Blic 08.06.2022
Poznati voditelj Voja Nedeljković (58) progovorio je o zdravstvenom problemu koji ga godinama muči. Budući da mu je supruga zdravstveni radnik, Voja Nedeljković izuzetno vodi računa o zdravim navikama, posebno kada je ishrana u pitanju. - Imam… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Rhmz izdao najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi, evo koliko će dana pljuštati kiša u Srbiji: U Beogradu već pada, a ove reke prete da se izliju
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

"Ja sam napravio čet, nisam video tog gubitnika u grupi": Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih