Повезане вести

Епилог дугогодишње лозничке драме: Осуђен лекар на три године затвора због смрти дечака после прелома руке

Епилог дугогодишње лозничке драме: Осуђен лекар на три године затвора због смрти дечака после прелома руке

Данас 08.06.2022
Случај смрти дечака Раденка Никодиновића (8) из села Козјак, код Лознице, који је годинама привлачио пажњу јавности, добио је свој епилог, а доктор Добривоје Бојанић, ортопед из Опште болнице у Лозници, осуђен је у Шапцу… »
„За какве глупости људи иду три године у затвор, а он је добио толико за смрт мога детета“: Исповест оца преминулог дечака из…

„За какве глупости људи иду три године у затвор, а он је добио толико за смрт мога детета“: Исповест оца преминулог дечака из…

Данас 08.06.2022
Веће Основног суда у Шапцу судије Татјане Илић осудило је др Добривоја Бојанића, ортопеда из Лознице, на три године затвора и пет година забране бављења лекарским послом због смрти дечака Раденка Никодиновића (8) из села… »
Др Бојанић иде у затвор због смрти малог Раденка, остаје без лиценце: Ипак ће моћи да лечи пацијенте кад изађе

Др Бојанић иде у затвор због смрти малог Раденка, остаје без лиценце: Ипак ће моћи да лечи пацијенте кад изађе

Телеграф 08.06.2022
Он је осуђен неправоснажо на 3 године затвора и добио је забрану бављења лекарским послом 5 година. Доктор Добривоје Бојанић, ортопед из Опште болнице у Лозници, где је годинама био начелник Ортопедског одељења, који је јуче… »
Снимак Раденковог оца који је потресао целу Србију: У кућици на гробљу и данас чува све дечакове играчке

Снимак Раденковог оца који је потресао целу Србију: У кућици на гробљу и данас чува све дечакове играчке

Телеграф 08.06.2022
Милан сваког дана одлази на гроб свог детета и сређује га. Тамо му је направио кућицу у којој су све Раденкове ствари и играчке. У соби дечака остало их је тек неколико. Преслатки Раденко Никодиновић (8) из Козјака код Лознице… »
Доктор осуђен на 3 године због смрти малог Раденка: Отац дечака ван себе: "Био сам на ивици шлога док сам слушао речи лекара…

Доктор осуђен на 3 године због смрти малог Раденка: Отац дечака ван себе: "Био сам на ивици шлога док сам слушао речи лекара…

Блиц 08.06.2022
Др Добривоје Бојанић, ортопед из Опште болнице у Лозници, где је годинама био начелник Ортопедског одељења, осуђен је у Шапцу неправоснажно на три године затвора и добио је забрану пет година бављења лекарским послом. Веће… »
Осуђен лознички лекар, иде у затвор због смрти малог Раденка! Огласио се отац дечака: "Био сам на ивици инфаркта"

Осуђен лознички лекар, иде у затвор због смрти малог Раденка! Огласио се отац дечака: "Био сам на ивици инфаркта"

Мондо 08.06.2022
Лознички лекар, Добривоје Бојанић, неправоснажно је осуђен на три године затвора и добио је забрану пет година бављења лекарским послом у поступку који се водио против њега због смрти дечака Раденка Никодиновића (8) из… »
Отац Раденка очајан после пресуде доктору за смрт: Био сам на ивици инфаркта

Отац Раденка очајан после пресуде доктору за смрт: Био сам на ивици инфаркта

Нова 08.06.2022
"Не могу и даље да дођем себи", изјавио је Милан Никодиновић, отац дечака Раденка (8) из села Козјака, код Лознице који је преминуо од сепсе 2016. године, након данашњег изрицања пресуде лозничком лекару др Добривоју Бојанићу… »
Раденко (8) пао са тобогана, па умро због руке у гипсу. Доктор осуђен на 3 године. Отац дечака: Све је лагао

Раденко (8) пао са тобогана, па умро због руке у гипсу. Доктор осуђен на 3 године. Отац дечака: Све је лагао

Телеграф 08.06.2022
Раденку је рука иструлила у гипсу. Милан Никодиновић, отац покојног дечака Раденка Никодиновића (8) из Лознице не осећа се добро ни дан након пресуде доктору Добривоју Бојанићу. Он је осуђен неправоснажно на три године затвора и… »
Отац Раденка очајан после пресуде доктору за смрт дечака: Био сам на ивици инфаркта и шлога, не може бити теже

Отац Раденка очајан после пресуде доктору за смрт дечака: Био сам на ивици инфаркта и шлога, не може бити теже

Телеграф 08.06.2022
Разумем да се неко брани, али не тако да измишља и наноси нови бол нама који никада не можемо да прежалимо нашег Раденка. - Не могу и даље да дођем себи - изјавио је Милан Никодиновић, отац дечака Раденка (8) из села Козјака… »
Лознички лекар осуђен због смрти дечака Раденка: Познато колико ће у затвор

Лознички лекар осуђен због смрти дечака Раденка: Познато колико ће у затвор

Телеграф 08.06.2022
Два лекара из Београда, који су били оптужени у овом предмету, су ослобођени. Веће Основног суда у Шапцу судије Татјане Илић, донело је пресуду у предмету који се води због смрти дечака Раденка Никодиновића (8) из села Козјака… »

Вести дана »