Povezane vesti
Zorana Mihajlović: Članovima SNS nije zabranjeno da govore za Novu, ali razumem razmišljanje nekih kolega
Danas 08.06.2022
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da ne smatra da je pogrešila što je dala izjavu za list Nova, ali i da razume razmišljanje pojedinih njenih kolega iz Srpske napredne stranke, koji stavljaju određene razloge zbog kojih… »
Mihajlović: Nisam pogrešila zbog izjave za Novu, razumem kritike kolega iz SNS
N1 Info 08.06.2022
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da ne smatra da je pogrešila što je dala izjavu za list Nova, ali i da razume razmišljanje pojedinih njenih kolega iz Srpske napredne stranke, koji stavljaju određene razloge zbog kojih… »
Mihajlović: Ne mislim da sam uradila ništa pogrešno što sam odgovorila na pitanje lista Nova
Radio sto plus 08.06.2022
„Ne mislim da sam uradila ništa pogrešno što sam odgovorila na pitanje novinarke lista ‘Nova’. I kao što ću uvek odgovoriti, kao što stojim ovde i odgovaram na pitanja“, rekla je ona za današnje izdanje tog lista. Upitana da li je… »
Vesti dana »
Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji: Doktor VMA o stanju povređenih u požaru u Barajevu
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Insajder pre 23 minutajoš 8 povezanih
Srbija, opet, mora da ustaje pre zore zbog Đokovića: Određen termin Novakovog polufinala Australijan Opena
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Biće i do 17 stepeni! Oglasio se RHMZ: Danas kiša u ovim delovima Srbije
Kurir pre 4 satijoš 10 povezanih