Повезане вести

„Кад сам била млађа, волела сам старије момке, а сад волим млађе“

„Кад сам била млађа, волела сам старије момке, а сад волим млађе“

Нова 08.06.2022
Кија Коцкар открила је зашто јој се укус променио, а није пропустила ни да поткачи бившег мужа Слобу Радановића. Певачица Кристина Кија Коцкар открила је да је, када је имала 18 година, била у вези са 11 година старијим момком… »
О бившем мужу рекла једва три речи, па изнела највећу интиму: Кија била с 11 година старијим мушкарцем - у студију мук!

О бившем мужу рекла једва три речи, па изнела највећу интиму: Кија била с 11 година старијим мушкарцем - у студију мук!

Мондо 08.06.2022
Кија Коцкар је некада волела старије мушкарце, али сада мисли да је млађе слађе... Кија Коцкар је некада волела старије мушкарце, али сада мисли да је млађе слађе... Победница Задруге 1 и певачица Кристина Кија Коцкар објавила је… »
Где су гаћице? Севнула задњица у бекстејџу: Кија Коцкар носила кратку сукњу и све се видело! (фото)

Где су гаћице? Севнула задњица у бекстејџу: Кија Коцкар носила кратку сукњу и све се видело! (фото)

Курир 08.06.2022
Певачица Кристина Кија Коцкар привукла је пажњу многих својим провокативним стајлингом. Кија је дошла у "Ами Џи шоу" у провидној кошуљи и краткој сукњи, па су је камере ухватиле у бекстејџу и људи су имали шта да виде… »
Слоба исмејао њене сузе јавно: Кија открила детаље интиме: "Када сам имала 18 година била сам са много старијим"

Слоба исмејао њене сузе јавно: Кија открила детаље интиме: "Када сам имала 18 година била сам са много старијим"

Блиц 08.06.2022
Певачица Кија Коцкар одговарала је на шкакљива питања, и том приликом признала да када је имала 18 година била је са 11 година старијим дечком. Она је такође додала да је сада више привлаче млађи момци. "Када сам имала 18… »

Вести дана »