Povezane vesti
„Kad sam bila mlađa, volela sam starije momke, a sad volim mlađe“
Nova 08.06.2022
Kija Kockar otkrila je zašto joj se ukus promenio, a nije propustila ni da potkači bivšeg muža Slobu Radanovića. Pevačica Kristina Kija Kockar otkrila je da je, kada je imala 18 godina, bila u vezi sa 11 godina starijim momkom, ali da je sada… »
Gde su gaćice? Sevnula zadnjica u bekstejdžu: Kija Kockar nosila kratku suknju i sve se videlo! (foto)
Kurir 08.06.2022
Pevačica Kristina Kija Kockar privukla je pažnju mnogih svojim provokativnim stajlingom. Kija je došla u "Ami Dži šou" u providnoj košulji i kratkoj suknji, pa su je kamere uhvatile u bekstejdžu i ljudi su imali šta da vide. Naime, Kija se sagla i… »
O bivšem mužu rekla jedva tri reči, pa iznela najveću intimu: Kija bila s 11 godina starijim muškarcem - u studiju muk!
Mondo 08.06.2022
Kija Kockar je nekada volela starije muškarce, ali sada misli da je mlađe slađe... Kija Kockar je nekada volela starije muškarce, ali sada misli da je mlađe slađe... Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kristina Kija Kockar objavila je svoj prvi album… »
Sloba ismejao njene suze javno: Kija otkrila detalje intime: "Kada sam imala 18 godina bila sam sa mnogo starijim"
Blic 08.06.2022
Pevačica Kija Kockar odgovarala je na škakljiva pitanja, i tom prilikom priznala da kada je imala 18 godina bila je sa 11 godina starijim dečkom. Ona je takođe dodala da je sada više privlače mlađi momci. "Kada sam imala 18 godina, bila sam sa… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 5 satijoš 14 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 8 satijoš 11 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 3 satajoš 54 povezane