Povezane vesti
"Tukao me je kad mi je umrla mama, uzeo je testeru": Dariu iz Novog Sada partner mučio jer mu je kasnila plata
Telegraf 08.06.2022
To nije bio prvi put da je pretepela i prijavljivala nasilje. Pre nekoliko dana se na društvenim mrežama pojavio stravičan snimak prebijanja žene u Novom Sadu, koji je potresao javnost. Nasilnik je ubrzo uhapšen i sada se nalazi u pritvoru, a Daria… »
Ispovest pretučene žene iz NS: „Rekao je da će me ubiti i silovati ćerku iz prvog braka“
Luftika 08.06.2022
Slučaj stravičnog nasilja u kojem je na sred ulice pretučena žena sa bebom, u blizini Futoške pijace u Novom Sadu i dalje potresa novosadsku javnost. Na oštećenu Dariu T. (28) je nakon kratke svađe fizički nasrnuo njen nevenčani muž Amer G… »
"Mislila sam da će me ubiti, u glavi mi je bilo da ću umreti s detetom u naručju": Potresna ispovest Novosađanke koju je…
Blic 08.06.2022
Mislila sam da će me ubiti. Vikala sam: "Molim vas, pomozite mi, ljudi!" Sve vreme sam držala dete u naručju i nisam htela da ga pustim. U glavi mi je bilo "neću dugo, ubiće me. Umreću s detetom u naručju". Ovako počinje svoju potresnu ispovest… »
VIDEO Držala sam dete, a on me je tukao i davio: Ispovest žrtve nasilja u NS
Nova 08.06.2022
Stravični snimak prebijanja žene u Novom Sadu pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežana, a nasilnik je ubrzo uhapšen. Nesrećna žena i dalje je vidno potresena zbog svega što se desilo, a kako navodi, ono što je objavljeno je mali deo… »
"Mislila sam da će me ubiti, u glavi mi je bilo da ću umreti s detetom u naručju": Potresna ispovest Novosađanke koju je…
Blic 08.06.2022
Mislila sam da će me ubiti. Vikala sam: "Molim vas, pomozite mi, ljudi!" Sve vreme sam držala dete u naručju i nisam htela da ga pustim. U glavi mi je bilo "neću dugo, ubiće me. Umreću s detetom u naručju". Ovako počinje svoju potresnu ispovest… »
Ispovest Novosađanke koju je muškarac udario dok je držala dete u naručju: Davio me, obmotao majicu oko mene
Telegraf 08.06.2022
- Ja sam sve vreme držala dete, on je mene tukao, davio i šamarao - kaže napadnuta žena. Stravični snimak prebijanja žene u Novom Sadu pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežana, a nasilnik je ubrzo uhapšen. Nesrećna žena i dalje je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane