Повезане вести
"Тукао ме је кад ми је умрла мама, узео је тестеру": Дариу из Новог Сада партнер мучио јер му је каснила плата
Телеграф 08.06.2022
То није био први пут да је претепела и пријављивала насиље. Пре неколико дана се на друштвеним мрежама појавио стравичан снимак пребијања жене у Новом Саду, који је потресао јавност. Насилник је убрзо ухапшен и сада се налази… »
Исповест претучене жене из НС: „Рекао је да ће ме убити и силовати ћерку из првог брака“
Луфтика 08.06.2022
Случај стравичног насиља у којем је на сред улице претучена жена са бебом, у близини Футошке пијаце у Новом Саду и даље потреса новосадску јавност. На оштећену Дариу Т. (28) је након кратке свађе физички насрнуо њен невенчани… »
"Мислила сам да ће ме убити, у глави ми је било да ћу умрети с дететом у наручју": Потресна исповест Новосађанке коју је…
Блиц 08.06.2022
Мислила сам да ће ме убити. Викала сам: "Молим вас, помозите ми, људи!" Све време сам држала дете у наручју и нисам хтела да га пустим. У глави ми је било "нећу дуго, убиће ме. Умрећу с дететом у наручју". Овако почиње своју… »
"Мислила сам да ће ме убити, у глави ми је било да ћу умрети с дететом у наручју": Потресна исповест Новосађанке коју је…
Блиц 08.06.2022
Мислила сам да ће ме убити. Викала сам: "Молим вас, помозите ми, људи!" Све време сам држала дете у наручју и нисам хтела да га пустим. У глави ми је било "нећу дуго, убиће ме. Умрећу с дететом у наручју". Овако почиње своју… »
ВИДЕО Држала сам дете, а он ме је тукао и давио: Исповест жртве насиља у НС
Нова 08.06.2022
Стравични снимак пребијања жене у Новом Саду појавио се пре неколико дана на друштвеним мрежана, а насилник је убрзо ухапшен. Несрећна жена и даље је видно потресена због свега што се десило, а како наводи, оно што је… »
Исповест Новосађанке коју је мушкарац ударио док је држала дете у наручју: Давио ме, обмотао мајицу око мене
Телеграф 08.06.2022
- Ја сам све време држала дете, он је мене тукао, давио и шамарао - каже нападнута жена. Стравични снимак пребијања жене у Новом Саду појавио се пре неколико дана на друштвеним мрежана, а насилник је убрзо ухапшен. Несрећна жена… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 1 сатјош 40 повезаних
За 100 евра до папира за кућу, Нишлије кренуле на ове 24 локације
Телеграф пре 17 минутајош 117 повезаних