Povezane vesti
"Tukao me je kad mi je umrla mama, uzeo je testeru": Dariu iz Novog Sada partner mučio jer mu je kasnila plata
Telegraf 08.06.2022
To nije bio prvi put da je pretepela i prijavljivala nasilje. Pre nekoliko dana se na društvenim mrežama pojavio stravičan snimak prebijanja žene u Novom Sadu, koji je potresao javnost. Nasilnik je ubrzo uhapšen i sada se nalazi u pritvoru, a Daria… »
Ispovest pretučene žene iz NS: „Rekao je da će me ubiti i silovati ćerku iz prvog braka“
Luftika 08.06.2022
Slučaj stravičnog nasilja u kojem je na sred ulice pretučena žena sa bebom, u blizini Futoške pijace u Novom Sadu i dalje potresa novosadsku javnost. Na oštećenu Dariu T. (28) je nakon kratke svađe fizički nasrnuo njen nevenčani muž Amer G. (23), a od… »
"Mislila sam da će me ubiti, u glavi mi je bilo da ću umreti s detetom u naručju": Potresna ispovest Novosađanke koju je…
Blic 08.06.2022
Mislila sam da će me ubiti. Vikala sam: "Molim vas, pomozite mi, ljudi!" Sve vreme sam držala dete u naručju i nisam htela da ga pustim. U glavi mi je bilo "neću dugo, ubiće me. Umreću s detetom u naručju". Ovako počinje svoju potresnu ispovest Daria T… »
"Mislila sam da će me ubiti, u glavi mi je bilo da ću umreti s detetom u naručju": Potresna ispovest Novosađanke koju je…
Blic 08.06.2022
Mislila sam da će me ubiti. Vikala sam: "Molim vas, pomozite mi, ljudi!" Sve vreme sam držala dete u naručju i nisam htela da ga pustim. U glavi mi je bilo "neću dugo, ubiće me. Umreću s detetom u naručju". Ovako počinje svoju potresnu ispovest Daria T… »
VIDEO Držala sam dete, a on me je tukao i davio: Ispovest žrtve nasilja u NS
Nova 08.06.2022
Stravični snimak prebijanja žene u Novom Sadu pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežana, a nasilnik je ubrzo uhapšen. Nesrećna žena i dalje je vidno potresena zbog svega što se desilo, a kako navodi, ono što je objavljeno je mali deo onoga što… »
Ispovest Novosađanke koju je muškarac udario dok je držala dete u naručju: Davio me, obmotao majicu oko mene
Telegraf 08.06.2022
- Ja sam sve vreme držala dete, on je mene tukao, davio i šamarao - kaže napadnuta žena. Stravični snimak prebijanja žene u Novom Sadu pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežana, a nasilnik je ubrzo uhapšen. Nesrećna žena i dalje je vidno… »
Vesti dana »
Vraća se skoro letnjih 30 stepeni: U Nišu danas sunčano i 28°C, evo kakvo nas vreme čeka do vikenda
Glas juga pre 15 minutajoš 14 povezanih
Samo jedan kandidat iz Toplice na studentskoj listi, nalazi se na 22. mestu
Toplica press pre 20 minutajoš 8 povezanih
Poljska gradi utvrđenje na granici s Ukrajinom; Zelenski: U ovom ratu ne može biti pobednika
RTS pre 15 minutajoš 2 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, nekoliko eksplozija odjeknulo na iranskom ostrvu Kešm
Euronews pre 35 minutajoš 4 povezane