Повезане вести

"Ја сам Рада Манојловић за сиромашне": Катарина Живковић без длаке на језику о колегиници, па кренула да моли

"Ја сам Рада Манојловић за сиромашне": Катарина Живковић без длаке на језику о колегиници, па кренула да моли

Блиц 08.06.2022
Певачица Катарина Живковић свакодневно добија комплименте на рачун физичког изгледа, у којима нескромно ужива. Она је открила како се осећа када је људи хвале, па је поменула колегиницу Раду Манојловић. - Лепо је и пријају ми… »
"Ја сам Рада Манојловић за сиромашне!" Каћа Живковић после бројних скандала поменула и колегиницу - Морам да признам...

"Ја сам Рада Манојловић за сиромашне!" Каћа Живковић после бројних скандала поменула и колегиницу - Морам да признам...

Мондо 08.06.2022
Катарина Живковић признаје да се у једној ствари не сналази као њена колегиница Рада Манојловић. Катарина Живковић признаје да се у једној ствари не сналази као њена колегиница Рада Манојловић. Певачица Катарина Живковић је… »
Катарина Живковић изненадила изјавом: Ја сам Рада Манојловић за сиромашне

Катарина Живковић изненадила изјавом: Ја сам Рада Манојловић за сиромашне

Нова 08.06.2022
Певачица открила шта мисли о колегиници. Певачица Катарина Живковић редовно добија комплименте за свој изглед на ком вредно ради, а сада је открила да јој све то веома прија. „Лепо је и пријају ми комплименти! Волим комплименте… »

Вести дана »