Povezane vesti
Miša Grof poslao advokata u policiju! "Obdukcioni nalaz mrtvog sina sam pročitao u medijima, Nikolina i ja smo u šoku"
Mondo 08.06.2022
Miša Grof je ne krije da je zgrožen obudukcionim nalazom sina Vidoja Ristovića i nada se da će danas saznati nešto više o tome. Miša Grof je ne krije da je zgrožen obudukcionim nalazom sina Vidoja Ristovića i nada se da će danas saznati nešto… »
Obdukcioni nalaz mrtvog sina sam pročitao u Kuriru: Miša Grof poslao advokata u policiju i otkrio da li se čuje sa Nikolinom…
Kurir 08.06.2022
Vitor Ristović, javnosti poznatiji kao Miša Grof, oglasio se za Kurir i otkrio da je poslao advokata u policijsku stanicu i da se nada da će popodne imati više informacija u vezi smrti svog sina Vidoja Ristovića. Miša nam je rekao i da je obdukcioni… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu u Barajevu: Sumnja se da je podmetnut, uhapšene tri osobe
NIN pre 38 minutajoš 91 povezana
Studenti najavili: Blokada tri mosta u Novom Sadu 1. februara, tri meseca od pada nadstrešnice
Danas pre 25 minutajoš 81 povezana
Viši sud privremenom merom traži od advokata minimum procesa rada, Terzić za Insajder: Minimum nije definisan
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane
Uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog jezive tragedije: Osmoro stradalo u požaru!
Blic pre 13 minutajoš 55 povezanih