Povezane vesti
Miša Grof poslao advokata u policiju! "Obdukcioni nalaz mrtvog sina sam pročitao u medijima, Nikolina i ja smo u šoku"
Mondo 08.06.2022
Miša Grof je ne krije da je zgrožen obudukcionim nalazom sina Vidoja Ristovića i nada se da će danas saznati nešto više o tome. Miša Grof je ne krije da je zgrožen obudukcionim nalazom sina Vidoja Ristovića i nada se da će danas saznati nešto više o… »
Obdukcioni nalaz mrtvog sina sam pročitao u Kuriru: Miša Grof poslao advokata u policiju i otkrio da li se čuje sa Nikolinom…
Kurir 08.06.2022
Vitor Ristović, javnosti poznatiji kao Miša Grof, oglasio se za Kurir i otkrio da je poslao advokata u policijsku stanicu i da se nada da će popodne imati više informacija u vezi smrti svog sina Vidoja Ristovića. Miša nam je rekao i da je obdukcioni… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 38 minutajoš 41 povezana
Lindzi Von podvrgnuta još jednoj operaciji posle pada na Zimskim olimpijskim igrama
Euronews pre 33 minutajoš 25 povezanih
Veliki uspeh policije! posle 2,5 meseca pronašli napadača na novinare u sred bela dana na 2,5 metra od njih! Veliki uspeh policije!
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 8 povezanih
Svoj na svome: U Nišu podneto 45.000 zahteva za upis prava svojine
Gradski portal 018 pre 58 minutajoš 81 povezana