Povezane vesti
Arlaukas za SK o Željku: Rekao sam Tristanu „sedi i uživaj“
N1 Info 08.06.2022
Bivši košarkaš Real Madrida Džo Arlaukas govorio je za Sport Klub o saradnji sa Željkom Obradovićem u Real Madridu, a otkrio je i koji savet je dao Tristanu Vukčeviću kada je reč o radu sa aktuelnim trenerom Partizana. Sadašnji komentator… »
Uručenje #10 – Džo Arlaukas
Sport klub 08.06.2022
Bivši košarkaš Real Madrida, a sada komentator Evrolige Džo Arlaukas bio je gost novog izdanja podkasta Uručenje. Arlaukas je govorio o svojoj novoj ulozi u svetu medija, načinu na koji se priprema za komentarisanje utakmica, kao i o tome kako je… »
Arlaukas za SK: Rekao sam Tristanu „sedi i uživaj“
Sport klub 08.06.2022
Bivši košarkaš Real Madrida Džo Arlaukas govorio je za Sport Klub o saradnji sa Željkom Obradovićem u Real Madridu, a otkrio je i koji savet je dao Tristanu Vukčeviću kada je reč o radu sa aktuelnim trenerom Partizana. Sadašnji komentator… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 49 minutajoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane